Saturday, August 10, 2013

The colour of a stone


For the past two years I've been trying to find a perfect maxi skirt, the one in which I feel like a princess. Yes, a princess.

And then, unexpectedly (as it always happens with these things) I found it in a local store and immediately fell in love. That's one of the lessons I keep on learning over and over again: never underestimate the power of a silly local store.
Also, as I was in a total hurry before going out to shoot these pictures, I went to walk my dog in this outfit. It's a dog-approved maxi skirt. 


Skirt: local store
T-shirt: Hilfiger denim
Sunnies: Ray Ban
Necklace: Zlatarna Celje
Bracelet: Topshop

SHARE:

12 comments

 1. Predivna si!! Jako lijep outfit, bas onako po mom ukusu :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. divna je, i ja imam par komada koji su mi najdrazi, a kupila sam ih u shs.


  Jelena

  ReplyDelete
 3. Zadnja fotka je divna! Ja nemam naviku švrljati po lokalnim dućanima (a zapravo, u mom malom gradu većinom takve i imamo) ali kada iz dosade zaletim u neki, iznenadim se koliko se dobrih stvari može pronaći :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inače nemam ni ja, većinom su mi i odbojni ali sam par puta slučajno ušla (što po nekim preporukama, što od dosade - također mali grad, sve ti je jasno) i pronašla neke super komade :)

   Delete
 4. stvarno je savršena suknja, a ja volim lokalne dućane...totalno zazirem od velikih trgovačkih lanaca gdje mi se nekako uvijek sve čini isto, a mrzim i gužve.

  ReplyDelete
 5. You look so gorgeous. I'm in love with that skirt! :)

  ReplyDelete
 6. Suknja je odlična, sličnu sam vidjela u Mangu ali nije bilo moje veličine :( Lokalne radnje kriju blago koje rijetko i ja obilazim :/

  ReplyDelete
 7. Ja sam prije 3 godine u jednom kineskom dućanu pronašla diiiiiivnu tunikicu koju imam i dan-danas. Doduše, toliko je iznošena da više nije za javnost, ali neću je nikada baciti :)

  ReplyDelete
 8. Predivna je suknja i divno ti stoji... odličan mi je ovaj efekt kao da je izgužvana! Predobra! Predivne su mi i fotkice, lijepa ti kao uvijek!

  ReplyDelete
 9. ne posjedujem nijednu maxi skirt :O al svidja mi se ova tvoja :)

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig