Monday, November 18, 2013

Priče iz pseće kućice #1


Pet sati ujutro. 
Iz nekog razloga se svakodnevno budim oko te ure, više me to uopće ne iznenađuje. Uzimam iPhone, smanjujem mu brightness do minimuma i provjeravam mail, fejs i instagram. U dnu kreveta osjetim kako se Frida meškolji. Nakon malo zijevanja i guranja sa šapicama, uspravi se i došeta mi do glave. Slijedi već dobro poznati igrokaz - malo me gleda, zatim me gurne šapicom po ruci tražeći da podignem deku i plahtu kako bi se mogla zavući ispod. Spavanje se nastavlja.


Već odavno moj krevet više nije samo moj, pogotovo u zadnjih par mjeseci otkako smo Frida i ja neizbježno orijentirane jedna na drugu. Okrenula mi je život naopako, ali pozitivno. Nekoć davno nisam mogla zamisliti da imam psa u krevetu, a sad dijelimo jastuk. Jednako tako nisam mogla zamisliti da ručak (ili bilo koji drugi obrok) uredno podijelim sa tim istim psom, jer eto, ne mogu odoliti. A najviše od svega nisam mogla zamisliti konstantne šetnje, najčešće u trenucima kad mi se to najmanje da i socijaliziranje sa ostalim vlasnicima pasa (jer mi small talk ide najgore na svijetu). No da, i to se dogodilo. I drago mi je da se dogodilo. 

I upravo zato sam odlučila pokrenuti seriju ovih postova, jer je ovaj mali pas jedna od najboljih stvari koja mi se ikad dogodila. A sad oprostite, moramo u šetnju.
SHARE:

17 comments

 1. Joj preslatko, i fotka i ideja za postove! ...i ja se nadam nabavit si psa jednog dana, moji imaju malog vestija pa znam kakvo je to veselje :)

  ReplyDelete
 2. Divna je! Blago tebi sto je imas.. :)

  ReplyDelete
 3. preslatka je:) ovako me podsjeća na jednu malu nepoznate vrste koja mi je uvijek dolazila u krevet u sobi koji sam iznajmila dok sam studirala, inače bi uvijek spavala sa gazdaricom, ali kada bi grmilo ili nešto uvijek se meni uvlačila u sobu i u krevet...presladak pas, nekakav mali sitni mješanac.

  Nevjerovatno je koliko životinja može čovjeku obogatiti život.

  ReplyDelete
 4. Njuškica! A preslatko :)

  ReplyDelete
 5. Ajooooooooooooooooooooj! Preslatko!

  ReplyDelete
 6. haha aww what a cutie! :)

  katslovefashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Slika je zakon :D A napast te uspjela pokorit tako treba :D

  ReplyDelete
 8. Ovo je preslatko. Sama prica, psic.. :-)

  ReplyDelete
 9. vjerujem ti svaku riječ.. tako sam se i sama osjećala dok je moja lira bila sa mnom...
  zato sad imam udava od mačka koji se ne da iz kreveta, ali neće da se šeta sa mnom ;)

  ReplyDelete
 10. Slatko! Čukice su najmilija bića :)) Ja nažalost ne smijem dopustiti svojoj Neri da mi uskoči u krevet jer sam alergična na dlaku (a pazi, imam psa, mačku i nekoliko mačića :DD), no nije njoj loše, spava s mamom i tatom u krevetu koji su isto kao i ti govorili kako NIKAD psa neće pustiti u krevet, a eto, već 5 godina Nera spava zavučena između njih :))

  ReplyDelete
 11. Moje živine su uvijek jele i spavale sa mnom, doslovnu su mi produžatak bile :) Sad sam ipak premalo doma i previše komforna da bih imala nekoga... A Frida je krasna <3

  ReplyDelete
 12. ijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! serija postova o Fridi <3 <3 <3 <3

  ReplyDelete
 13. dusica lepa <3 moram ti priznati da ti zavidim na ovako lepom i dobrom ljubimcu :) jedva cekam ostale postove :)

  ReplyDelete
 14. Poznata mi je svaka rijec koju si napisala :-) Fali mi pas... tek sada vidim koliko! Veselim se nastavku psecih prica :-)

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig