Tuesday, November 26, 2013

Priče iz pseće kućice #2


Što sve Frida radi dok je vani nevrijeme?

* Ako baš jako grmi onda bježi u zahod i sjedi pokraj kade, tresući se dok se vrijeme ne smiri. Stotinu puta bi sjela na pod uz nju, češkala je i objašnjavala joj kako to nije ništa, vani samo malo lupa i proći će, no pogađate, njoj to nije previše značilo. WC je sigurna zona.
* Zavuče se ispod kreveta ili se zamota u njega i čeka da grmljavina prestane. Krevet je također sigurna zona.

A što ako u isto vrijeme stigne pizza:

* Privremeno zaboravi na strah i lagano se šulja  prema meni, međutim čim sijevne, napravi par koraka unatrag ne skidajući pogled s kartona pizze. Za nagradu uvijek dobije malo, bilo nevrijeme ili ne.

A što ako smo slučajno u šumi u šetnji?

* E onda sam nadrapala ja jer u trenutku kad opali grom njoj se upali alarm u glavi i zna samo da mora najbrže što može dotrčati doma. A ja držim uzicu i pokušavam držati korak s njom pritom pazeći da ne prokližem preko nekog kamena. Sva sreća da su ovakve situacije rijetkost.


SHARE:

8 comments

 1. Ja sam jedno prase rrazmazeno, ahaaa! :)))

  ReplyDelete
 2. Jao trcanje po sumi po nevremenu ne zvuci bas privlacno, al zato topli krevet po istom tom nevremenu joj je najbolja ideja od svega :D

  ReplyDelete
 3. lol, vidiš da nije blesava, krevet je uvijek dobrodošla solucija ;)
  moj gricko je još sigurniji ispod kreveta :D

  ReplyDelete
 4. ha, ha...svi su psi takvi (barem svi koje sam znala), zapravo su jako inteligetni jer zapravo WC u pravilu uvijek ima nosive zidove, pogotovo u zgradama, a ako to i nije slučaj pas će uvijek instiktivno pronaći sigurnu prostoriju ( to jest onu sa najačim zidovima i najmanjom mogućnošću urušavanja). Zapravo u prirodi je grom stvarna opasnost, a i oluja, tako da je sasvim logičan taj bijeg (iako zna biti nezgodan)...a uskakanje u krevet to je već emocionalna komponeta pasjeg karaktera koja je jednako fascinatna kao i ostale.

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig