Monday, December 9, 2013

I speak a different language but I still hear your call


Ralph Lauren coat / Ray Ban sunglasses / DKNY scarf / H&M shirt and socks / ASOS leggings / Panama Jack boots

Razbijam glavu premišljajući se: prava jelkica kao i svake godine ili da kupim jedan veliki umjetni? Prošla sam tonu dućana (tj. 3-4, što je tona ovdje) i našla neke koji mi se kao sviđaju, ali nikako da se sprijateljim s tom stavkom da su umjetni. Nemaju onaj lijepi miris bora, ne bockaju na dodir i općenito ih je manje zabavno birati nego prava drvca. Kupovanje bora mi je najdraži dio božićnih aktivnosti i nisam sigurna bi li se ikad mogla naviknuti da kutiju sa borom skinem s tavana i onda ga složim ko slagalicu. Nema ničeg romantičnog u tome.
Kakvi ste vi po tom pitanju?


SHARE:

15 comments

 1. pravi bor! :) uvijek i zauvijek :D ne volim nikako te umjetne, zna biti stvarno lijepih i izgledaju predivno na slikama, onako puni su, alii daleko je to od pravog lijepog mirisnog bora s iglicama, i uostalom uvijek je zabavno postavljati kuglice na njega i izbockati se! :D outfit je super, kapica je zakon!

  ReplyDelete
 2. Ja sam cijeli zivot imala pravi bor i samo sam na takvog i bila navikla ali onda kad sam se preselila u Finsku, iz nekog razloga, kupili smo umjetni koji stvarno izgleda odlicno kad ga se okiti, skoro pa da ne vidis razliku.
  Mislila sam da ce mi to sve biti cudno i kako si rekla ne-romanticno ali na kraju to ipak nisam tako dozivjela i sad isto to drvce koristim vec 6 godina za redom. Cuvajmo sume :D

  https://lartoffashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Meni se srdasce slama kad ih vidim nakon blagdana onako pobacane kod smeca... imamo umjetni vec 6 godina tako da sam ja za umjetnog..
  Super mi je sukob printeva :) imamo istu kosuljicu...najbolja :)

  ReplyDelete
 4. mi se doma držimo umjetnog, bogato izgleda a nema gnjavaže s iglicama po čitavoj kući, a da ne govorim da bih radije da te sve jelkice i borići ostanu u gori, gdje im je sigurno bolje nego kod nekog doma :(
  luda obleka :D

  ReplyDelete
 5. Budući da i mi godinama imamo umjetni, ja sam za umjetni. Jest da pravi lijepo mirišu i doprinose tom božićnom ugođaju, ali svejedno biram umjetni :)

  ReplyDelete
 6. Uvek prirodni :) svake godine kupim prirodni,naravno kome nisu iseceni koreni,i posle jelkicu uredno negujem u doristu :)
  inace,kombinacija je predobra,kapica je preslatka :)
  http://fashiondiseaseeee.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. sviđa mi se mješanje uzoraka:) Ja više volim miris pravog i kod mojih doma je uvijek pravi...mislim da se to dvoje ne može usporediti...ja i muž imamo umjetni pa mislim da ćemo se držati njega i ove godine jer mi je tako nekako lakše. Što se ekološke dileme tiče, mislim da to nije neki problem, ima puno većih problema nego sama sječa tog broja drvca.

  ReplyDelete
 8. Carobna kapa je carobna!
  Otkad imam macku, nemam bor ali obavezno napravim venac "za na sto" od pravih grancica..bar zimzelenih grana ima u okolini :))
  Nesto razmisljam da nakitim onu jelku sto nam raste ispred vrata :))

  ReplyDelete
 9. neee umjetni! Pravi! :D Nema do mirisa pravog bora <3

  ps. šaal ti je tako prekrasan! Tako mehkano izgleda! :D

  ReplyDelete
 10. ooh loveeee how you mixed prints and patterns! you wouldn't think the plaid and tie dye would go together but you look so awesome :D

  katslovefashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. Već par godina ga nemamo, ali da biram, izabrala bih umjetni. Sasjeć pol šume i onda to sve pobacat oko ceste tamo iza 6... Meh. Al zanemari mene, uvijek sam bila prokleti hipi :D

  ReplyDelete
 12. Nisam anti Christmas, ali vec godinama ne kitim nikakvu jelku, prije smo imali prave ali su muka sa iglicama i s iznosenjem kasnije, lijepo mi ih je vidjet, ali mi doma ne fale

  ReplyDelete
 13. Obozavam tvoje kombinacije,sve bi ih nosila.Ja ne slavim Bozic ali tetak da,pa svake godine se skupimo kod njega i kitimo jelku.To nam je kao neka tradicija.Mene odmah ponese taj zanos pa i kod sebe kuci moram ukrasiti.Ja imam mali umjetni bor koji stoji u sobi na stolu.Inace sam protiv sjece drveca.Zao mi je posjeci drvo i baciti ga kad prodju praznici.

  ReplyDelete
 14. U Zagrebu imam umjetni bor, a u Splitu u kući imamo pravi. Iako sam ja zapravo više za umjetni ili pravi koji je u tegli, pa da može preživit.
  Kombinacija ti je super ka i uvik! :D

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig