Thursday, March 20, 2014

Pretty people wearing pretty things: Katarina


Umjesto da se pakiram, ja slažem novi post. Vani je predivan dan i sve je bilo tako super da mi se uopće sad nigdje ne ide. Pozitivna stvar je da ću barem s mora dovući svoju proljetnu odjeću i cipelice jer sam u Zagreb došla totalno neprikladno zimski obučena i ne znam koliko bi još mogla izdržati u par istih komada, kombiniranih na sto različitih (čitaj: veoma sličnih) načina :)
Nekidan, dok sam sa sekom sjedila na Zrinjevcu i čekala njenu frendicu koju sam slikala za projekt s igračkama, odlučila sam iskoristiti lijep dan, Katinu super kombinaciju i napraviti outfit post. Mislim si, zašto bi outfit postovi uvijek morali imati mene za protagonista kad ima toliko ljudi u mojoj blizini koji su super obučeni?! Pa sam odlučila tu kategoriju malo proširiti i uveseliti ovaj blogić s nekim kul ljudima koji uvijek super izgledaju, a stilski često nemaju veze sa mnom :)


I should be packing right now but I'm stuck here, writing a new post. It's such a beautiful day outside and I don't feel like spending a few hours on the bus, it's such a bore. But the positive thing is that I'll be able to bring all my spring clothes and shoes here to Zagreb because I came here with all the wrong clothes, thinking it will be cold but instead I found spring time. And it's lovely.
Couple of days ago, while I was sitting at Zrinjevac with my sister, I decided to make a good use of a pretty day and shoot a little outfit post with her. I was thinking, why should I always be a protagonist of the outfit posts on this blog, especially when there's so many people around me who look amazing?  So I've decided to expand a bit this outfit category and brighten up this little blog of mine with some cool and lovely people who look great, and when it comes to style, are in many ways different than me.


SHARE:

7 comments

 1. Lipa seka i lipa ideja :) Sretan puuut!

  ReplyDelete
 2. Odlicna ideja za novu kategoriju! Cura je krasna u svoj svojoj jednostavnosti i prirodnoj ljepoti. Super post!
  P.S. Sretan put :)

  ReplyDelete
 3. Ideja je odlična i baš se veselim "gostima" na blogu! Seka je divna, a kombinacija joj je san! Super mi je šal u pasentu s hlacama :) I sama volim kada mi se bojice ponekad tako skladno slažu :)
  P.S. Brzo nam se vrati :)

  ReplyDelete
 4. zašto ne? ja uvijek volim vidjeti ovakve fotografije, sviđaju mi se i streetstyle fotografije, pa i ove na kojima se odjevna kombinacija može baš detaljno vidjeti...odlične fotografije...

  ...a i meni se ne da raditi kad je ovako lijepo vrijeme...tako da ću se tek sata uhvatiti nekog posla, proleti mi dan u trenu.

  ReplyDelete
 5. Stvarno super outfit!
  Ovakav blejzer mi je san snova već dugo, a i super mi je šal!

  xoxo

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig