Sunday, July 13, 2014

Dear diary // 7


Zadnjih desetak dana mi nema udobnije i draže stvari od ovog Pull & Bear kombinezona sparenog sa omiljenom H&M košuljom i Mattie & Mo startasicama (ili naprosto svim mogućim startasicama koje imam, ovisno o raspoloženju). Tražila sam ga mjesecima, u međuvremenu digla ruke jer mi se nijedan model nigdje nije svidio (a i svi su mi bili preveliki) i onda - paf! - nekidan kopam po Pull & Bearu u Zadru tražeći rođendanski poklon za seku i odjednom mi dečko donese ovu ljubav na prvi pogled. Bila sam van sebe od sreće jednako kao i ovu zimu kad sam nakon više od godine dana slučajno pronašla lakirane crvene martensice u svojoj veličini. Nakon prvih par nošenja sam odmah rekla da ovo malo traper savršenstvo zaslužuje svoj post i tako nas evo opet malo u ovoj stilskoj sferi. Da li sam već rekla da uopće ne izlazim iz njega? 


SHARE:

13 comments

 1. divan je, a super su mi i fotografije. Ja sam (isto sasvim slučajno) našla jedan savršeni kombinezon, ali mi je ostao na autobusnoj stanici (skupa sa kesom napunjenom svim i svačim pa i litrom maslinovog ulja), ali sam je tješila da sam barem nekog usrećila, jer otkada sam vidjela ljude kako spavaju na autobusnoj u Splitu i uvjerila se da stvarno ima beskućnika, nekako mi je uvijek lakše kad nešto izgubim (mada to nužno ne znači da će to naći netko kome treba, ali eto...)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti!
   Joj baš mi je žao čuti su ti stvari ostale na stanici, nadam se samo da ih je pokupio netko kome su bile potrebne :)

   Delete
 2. jao otkad nisam nosila kombinezone, vise nisu moj djir al tebi totalno kul stoji :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja sam ga zadnji put prije ovog nosila kao klinka :)) I hvala ti!

   Delete
 3. Predobar je stvarno a i stoji ti za poludit! Izgleda divno s "nasom" kosuljicom i bas si mi predivna ovdje...sad bi i ja takav kombic :) Kosa ti je divna iako si mi malo posvijetlila...jer tako? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvalaaa ti! :) Ma ova naša košuljica mi je najdraži ulov, nema kombinacije uz koju mi ne paše :) Malo mi se posvijetlila kosa iako već dugo koristim jednu te istu boju, ali valjda je još sad kombinacija mora i sunca učinila nešto :))

   Delete
 4. tregereci ti super stoje, i ja svoje cesto nosim!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti, i tebi tvoji sjajno stoje uvijek! :)

   Delete
 5. Čestitam na kombinezonu, u zdravlju da ga nosiš! Dušu dao za ovo prohladno leto i hodanje po gradu.

  ReplyDelete
 6. U potpunosti razumijem zašto ne izlaziš iz tregeršlusa! Odličan je! :D ♥

  ReplyDelete
 7. Baš je pre! A ja nekidan tamo kupila neki končani džemperić za samo 79 Kn na sniženju. Nisam ga probala, nego onako napamet uzela, jer mi je to za nakon trudnoće. ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig