Sunday, August 17, 2014

Simple and basic


Ova haljina mi stoji u ormaru od zime, kad sam si je naručila s ASOS-a, i nikako da je obučem. Klasičan primjer onoga - naručiš, spremiš za ljepše vrijeme i zaboraviš na to. Konačno sam je se sjetila nekidan dok je vani bio pakao, a meni je trebao najjednostavniji komad odjeće u kojem mogu i fotkati i jesti sladoled i osjećati se dobro. Bingo.

I ordered this Monki dress from ASOS during winter days and it has been sleeping in my closet since then. Somehow I always forgot to wear it, until several days ago when I was in need for something basic and simple to wear because the heat outside was unbearable. And it's perfect.

SHARE:

7 comments

 1. Ma savršeno izgledaš! Haljina je tako "obična" ali odlična za kombinacije kao ova, sa uber posebnim tenisicama, fantastičnom torbom i chic naočalama :)

  ReplyDelete
 2. ja sam pobornik jednostavnosti tako da mi je ova haljina divna i super ti stoji :)

  ReplyDelete
 3. Haljina je divna i super ti stoji....patike su preslatke...i baš si zanimljiva kao skroz svijetla plavuša! (možda malo i od mora i sunca, ali na ovim fotkama je divna nijansa)

  ReplyDelete
 4. Haljina je stvarno obična, ali si ju ti uparila da izgleda spektakularno!

  ReplyDelete
 5. odlično izgledaš ovdje, sve mi se sviđa do najsitnijeg detalja! :) ruksak savršen, haljina oo znam o čemu pričaš, jednostavno,udobno a fotogenično kad se kombinira sa zanimljivim detaljima! :*

  ReplyDelete
 6. Ja sam zaboravila komentirati ovo savrsenstvo od posta! Ovdje si mi za stat i gledat! Predivna id glave do pete! Stvarno za past u nesvjest!

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig