Saturday, September 6, 2014

Brighter than the sunSjećate se kad sam se nedavno vratila iz Zagreba i pričala o savršenom sakou kojeg sam ulovila u Uličnom Ormaru? E pa, the time is now, evo me konačno u ovom šarenom kariranom savršenstvu koji je vrištao: 'Mateaaaa, nosi me doma, mi smo srodne duše!' od trenutka kad sam ga ugledala na vješalici. Polako ali sigurno mi se ormar pretvara u jedno stvarno zakon mjesto.


Remember the last time I came back from Zagreb, talking about a perfect vintage blazer from Ulični Ormar? Well, here it is, finally: meet my new, perfect, colorful plaid blazer who screamed: 'Mateaaaa, take me home, we're soul mates!' the moment we saw each other in the store. 


Kao što sam već davno ustanovila, muške majice su zakon, kosa nakon kiše je prokletstvo (inače, kosa mi je plavija nego što sam mislila, oduševljena sam), a inspiracija se doslovno krije na svakom koraku. Hvala ovom suncobranu na suradnji.


As I have already said before, men's t-shirts are the best, hair always sucks after the rain (btw, I have just realised that my hair is way blonder than I have thought...awesome), and inspiration can always be found in literally every corner.


Ulični Ormar blazer / H&M Nord t-shirt (men) / Mango jeans / Vans sneakers


Have an amazing weekend!

SHARE:

6 comments

 1. Ova karirasta jakna izgleda super na tebi i uz kombinaciju farmerke-superge :) xx Maja
  -http://modern-muffin.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Eeee!! Kosa pred kisu, za vrijeme i nakon kise... Ne mogu se nacuditi koliko mi je tad ocajna "frizura" :D
  Sako je stvarno tvoja srodna dusa, ovo ti je def. jedan od najboljih ulova, vec vidim da ces ga puno nositi :)

  ReplyDelete
 3. Meni se kao što sam već rekla sviđaš kao prava blondina:) Fotografije su divne, jako simpatične, prirodne...i savršeno idu uz ovu odličnu kombinaciju kojom dominira jedan od najljepših kariranih sakoa koji sam ikad vidjela!!!!

  ReplyDelete
 4. Pa predobar je! Učinilo mi se na tren da se radi o košulji kad sam vidjela malu sličicu, no čim sam otvorila, oduševila sam se. Stvarno je divan! :)

  ReplyDelete
 5. Ovaj sako je stvarn predobar i genijalno ti stoji a i stvarno ide na hrpu kombinacija! :) Fotkice su predobre! Baš si čudo... tako orginalna i jedinstvena! A brate da si plava, bome jesi! I ja sam se začudila koliko kada sam vidjela ove fotkice! :) Genijalno ti stoji, nema šta... ovo šta se ormara tiče, odličan je to osjećaj... meni se također slično događa... napokon... to je kad prestaneš kupovati nešto što ne obožavaš i nešto što ne možeš iskombinirati na barem pet načina ! :)

  ReplyDelete
 6. suncobran i medo majica :D i dobra ti je plava :)

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig