Monday, September 1, 2014

September


Kao što sam već na fejsu rekla, kolovoz je bio famozan. Rujan je startao pravo jesenski - sa kišom, grmljavinom i psom koji od straha ne želi izaći iz zahoda. S obzirom da mi je (ne)vrijeme pokvarilo planove, nije preostalo ništa drugo osim odlaska u Mekić (tj. na drive in jer nikad ne jedem unutra), da mi malo oboji dan u veselo. Kad malo bolje razmislim, bilo je samo pitanje vremena kad će Mekić dobiti svoj post.

As I've already said it on my FB page, August was awesome. September, however, started like a proper autumn month - with rain, thunders and a beagle hiding in the bathroom because she's afraid of this kind of weather. Considering all my plans fell apart because of the crappy rain, there really wasn't anything better to do than to go to McDonald's and brighten up my day a bit.


Iako je moj apsolutno najdraži sendvič McCountry, danas sam se odlučila na jednu drugu dragu varijantu, a to je 1955 Burger. Savršeno.

Even though my all time favourite McDonald's sandwich is McCountry, today I went for another love of mine - 1955 Burger. Perfection.


SHARE:

6 comments

 1. Hahhah! Kaze moj muz: "Good girl!" na ovaj post :) On je najveci gurman ikad i naravno ogroman ljubitelj burgera. Sretno kroz ovaj mjesec, bit ce zakon! :)

  ReplyDelete
 2. Septembar je tako ružno počeo (ne volim kišu)
  Kako su lijepe slike, sad bih odmah u Mek :)

  http://lajune16.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Okinula sam na tvoj post danas :) Sreca sto mi nije usput do doma jer mi se danas jeo kao luuuuud! Moram otici skoro... njam, njam! Fotkica s okicama mi se ♥

  ReplyDelete
 4. ja nisam neki ljubitelj Mekića, mislim da sam tu jela jednom, dvaput u osnovnoj kad je prvi došao u Split, ali zato sam ljubitelj hrane i uvijek pripremam nešto. Meni je malo lutrija jesti vani sa Kronovom, nije to strašno kao neke alergije, ali ako pojedem nešto što ne bi trebala to su bolovi danima, a ne da mi se prolaziti kroz to.

  Koja oluja, zar ne? Meni su i brat i nevjesta bolesni, neka grozna viroza i temperatura kojom ih je mali zarazio (on je srećom već prebolio) , tako da sam u Splitu, ali zatvorena u četiri zida:)

  ReplyDelete
 5. meh moram priznat, ja tamo idem samo po sladoled

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig