Sunday, November 30, 2014

Casual Sunday // Instagram stuff


Zadnjih dana je vrijeme u najmanju ruku šugavo (grozno je što smo opet u onom periodu kad nam pola razgovora počinje sa komentarima na vrijeme) pa je dugoočekivani vikend bio osuđen na ljenčarenje po stanu i eventualnin skokom do Tower Centra. Za razliku od prošlog, kad smo jeli sladolede i šetali po Opatiji. Šmrc.


Nakon što me Mario nekidan iznenadio pekarskim sposobnostima (mislim, već sam odavno znala da je super u kuhinji, ali ovo je ipak bilo korak dalje) kad sam došla u stan i našla ispečen kruh, i to sjajan kruh, naš podstanarski brlog se pretvorio u pekaru. Jučer i danas smo po receptu drage blogerice Happiness is homemade radili domaće bakine kekse samo smo za kalup uzeli medu jer...pa znate koliko ja volim medvjediće. Ispekli smo ih milion, Frida čitavi dan trči po stanu pokušavajući se dokopati jednog (naravno da smo joj dali) iiiii generalni zaključak je da je vikend prebrzo prošao.


P.S. Iskreno mislim da su famozni macarons precijenjeni. Da, lijepo izgledaju, i da, uvijek su super zapakirani, ali u usporedbi sa svim ostalim slasticama su naprosto...blah. Puno vike nizašto. Vjerujem da ću im u narednim tjednima posvetiti post. A dotad, uživajte u ostatku nedjelje i sretno s novim tjednom i početkom prosinca!

SHARE:

5 comments

 1. NEEE!! U krivu si :D Istna je da su Macaroonsi previse razvikani i da su pomalo postali i snobovski, osim jednih, a to su LADUREE!!
  Ja sam se jedanko "osijecala" kao i ti po pitanju macaroonsa ali kad su u moja usta zalutali Ladureovi... Eksplozija!! :D Stvarno ih moras
  testirati!

  Bravo za decka jos jednom! Ja se nadam jednog dana nauciti napraviti dobar kruh, zasad mi je to jedno veliko nepoznato polje :D

  ReplyDelete
 2. Vjerovala ili ne, ja još nisam probala ove šarene! Nema di ih nema i nema blogerice koja ih se naslikava i jede od Pariza do New Yorka ali mene su nekako zaobišli... ne znam ali me ne privlače previše! Ipak, moram ih probati! Do tada... bravo za Maria! :)

  ReplyDelete
 3. prva slika je fantasticna, a ovo sve ostalo se ne bi bunila probati :D

  ReplyDelete
 4. i moj ima talenta po tom pitanju, pogotovo što se tiče kruha....
  divne fotkice, ono more i pučina...domaći kolači izgledaju fenomenalno, pogotovo oni u medo kalupu, a ima i cimeta koliko vidim...ma savršeno!
  iskrena da budem ne znam jesam li ikad probala ove macarons.

  ReplyDelete
 5. svaka čast dečku, kruh je barem stepenicu više od ručka :D
  ali ja sad čitavo vrijeme vrtim sliku fride kako gonja medeke po sobi ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig