Tuesday, November 25, 2014

Good old thingsH&M pants / Ray Ban sunglasses / Vans bag
Bourjois Rouge Edition Velvet 01

Danas nam je zahladilo tako da, dok sada sjedim umotana u debeli džemper sa toplom šalicom čaja pokraj laptopa, imam dojam da su ove slike slike nastale prije mjesec, umjesto prije tri dana. Ludo je to kako se zima prišulja, a da toga nisi ni svjestan. Što se outfita tiče, jednostavan je da jednostavniji ne može biti. Kombinacija dragih starih komada koje ste već imali prilike vidjeti na blogu valjda na desetke puta, ali ću ih reciklirati dok mi ne dosade. I bonus: dodatak mrlje na hlačama koja je naprosto normalna stvar ako imate psa koji se obožava maziti uvijek i svugdje. 


I guess I can say that winter came today and, as I'm sitting in my room wrapped up in a fluffy sweater with a huge cup of tea next to MacBook I can't help but feel like these pictures have been taken over a month ago...only the truth is they were taken three days ago. It's pretty crazy how the weather changes overnight, and before you know it, winter knocks on your door.
When it comes to the outfit, it's as simple as it can be. A combination of many dear and old things which you were already able to see on this blog many times. And as a bonus there is a dusty stain on my pants, which is a pretty normal thing when you own a dog who loves to cuddle everywhere and at everytime.

SHARE:

5 comments

 1. Heh, izgleda da se moja zima iz Finske spustila i do vas. ;)
  Ovdje se ipak sav snijeg otopio iako je meni sad hladnije (kišovit i vjetrovit dan) nego kad je bilo snijega.

  Sladak mi je ovaj outfit, jednostavan, stylish i super za laganu šetnjicu.
  Volim ideju recikliranja robe i outfiteva. Nikad necu razumijeti ljude koji jednom nešto odjenu i nakon toga im vise nije "IN"! :O

  ReplyDelete
 2. Ma nosi i uživaj... glupo je i bezveze i neshvatljivo stalno nositi nešto novo! Meni je to totalno nekreativno i više volim vidjeti da netko čini čuda iz jednog jedinog komada nego da je stalno u nečem novom i po mogućnosti - dizajnersko od glave do pete ... ne znam, nisu mi takvi blogovi više nešto... Ti si mi šećerak u ovome, jaknica mi je krasna kao i fotkice uz more!

  ReplyDelete
 3. I ja sam za reciklažu, u tome je valjda i poenta, a ne nositi novo svaki dan. Mnogo ti lepo stoji crveni ruž.
  A mrlje od šapa ne pominji, ova moja ludara ne samo što mene isprlja već se ponekad zakači i za nekog prolaznika pa moram da se izvinjavam i propadam u zemlju od stida.

  ReplyDelete
 4. nikonic i frida i hlace su mi super :D

  ReplyDelete
 5. ne primjećujem mrlje, ali znam kako je to sa psima...ali vesele nas pa nije bitno:)
  Odlične fotografije i divan sunčani dan koliko vidim (već mi fale ti topli dani)...Kombinacija mi se jako sviđa...šal, sako, hlače....i ruž<3

  I ovdje je zahladilo...baš zahladilo...

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig