Thursday, November 20, 2014

Life lately

Imam dojam kao da me nije bilo sto godina.
Blog je pao u drugi plan i baš mi je grozno zbog toga, ali drugačije naprosto nije moglo biti.


Zadnji dani su bili eksplozivni i naporni i jedva čekam vikend da malo predahnem i zbrojim se. O čemu sam posljednje pisala? E da, radilo se o odvratnoj prehladi koja me jedno tjedan dana nije puštala na miru. Negdje u tom periodu sam otkrila da 'moj' lijepi, novouređeni stan je zapravo vlažno sranje koje mi je naboralo sve knjige i fotografije te da moramo kidati dalje prije nego nastrada štogod od opreme.
Tako da...ovo je prvi post iz novog stana u kojeg smo Mario, Frida i ja uselili jučer i, jednako kao i psu, još uvijek mi sve nije jasno. Danas smo kupili televiziju i neke smiješne zavjese na srca, razmišljam kako ću neke svoje najdraže fotke uokviriti i staviti na zidove, po prvi put u dugo vremena sam se probudila i pomislila kako mi je vruće u krevetu umjesto dosadašnjeg navlačenja fluffy ogrtača i bježanja u dnevni boravak. I konačno se osjećam nekako kao doma. Iako nisam doma. Ne znam više, čudni su svi ti osjećaji.
Što bi vam još mogla ispričati prije nego se vratim natrag u dnevno objavljivanje postova?
* E da, Frida se totalno prepala da ćemo je ostaviti tako je jučerašnji dan bio prepun lajanja i zavijanja, navečer sam je čak vodila sa sobom na faks jer nije bilo šanse da ostane sama u novom stanu. Sad je s Marijem u šetnji i nadamo se da će ova noć proći mirnije od jučerašnje.
* When in doubt + u žurbi, pečena koka je rješenje.
* Osjećam kao da je prošlo previše vremena otkako sam zadnji put kupila neki komad odjeće. Isto vrijedi i za cipele.
* Napravila sam fejs stranicu za svoje fotke: Matea Saric pa se javite da se i tamo družimo :)

SHARE:

8 comments

 1. Drago mi je da si baš brzo našla novi stan i prešla u njega, sva sam se naježila kada si rekla da su ti se zbog vlage naborale knjige i fotografije. Imala sam sličnu situaciju, a neke radove nisam nikada uspjela 'oporaviti' od toga, baš ružan osjećaj :/ Moram ti priznati da sam izbečila oči kao Jim Carrey u filmu The Mask kada sam pročitala da si kupila zavjese na srca, ja to moram vidjeti!!! :D ♥♥♥♥ Želim ti ugodan vikend, odmori se, provedi ga u shoppingu i uživajući u novom stanu! :))

  ReplyDelete
 2. eto vidiš, sve se sredilo, onako kako je trebalo :D
  uživajte u novom stanu i vikendu :D

  ReplyDelete
 3. neka si što prije pobjegla, vlaga može biti (ili bolje rečeno je) opasna za zdravlje, ne samo za opremu i knjige. Meni je vlaga ( u sada već bivšoj sobi) uništila neke stare slike...doduše ionako bi ih bila bacila jer ih ne mogu prevesti do Mostara, ali svejedno ružan osjećaj. Ne crtam više u velikom formatu. Uglavnom, drago mi je da si se smjestila i baš me nasmijao tvoj tekst...Frida nam se vratila;) jeee!

  ReplyDelete
 4. I ja imam dojam da te nije bilo sto godina... mislim, ti si dosta azurna u bloganju (za razliku od npr. mene) pa mi je bas bilo cudno bez tvojih postova ... ali opet, rekla si nam sto prolazis tako da sam znala da ti nije lako!
  Drago mi je da ste se smjestili i da ste skupa i da si na vrijeme spasila sto se dalo spasiti... i da ti je lijepo i homy... a Frida ce se naviknuti... dom je ipak gdje si ti! :)
  Pusa velika...

  ReplyDelete
 5. Bitno je da je sve doslo na svoje mjesto.Meni je vlaga unistila neke stvari,ali mi je drago da ste je vi primejtili na vrijeme.Cestitam na preseljenju i nadam se da su brige sada iza tebe.Uzivaj ;)

  ReplyDelete
 6. E baš mi je drago da ste skupa. :) :*

  ReplyDelete
 7. aaaaaa i Frida je u RI? Zakon! Bogu fala šta si našla novi stan... <3

  ReplyDelete
 8. Sreca da si uspjela promijenit stan tako brzo, nadam se da ce se i Fridica brzo naviknut :)

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig