Saturday, December 13, 2014

Pull & Bear disposable cameraFlashback: od frendice za Božić dobivam jednokratni fotić kao dio Pull&Bear paketa, tu noć 'opalimo' par fotki i potom ga spremim na policu i najiskrenije zaboravim. Tokom protekle dvije godine, Mario i ja bi ga tu i tamo ponijeli sa sobom i na kraju sam ga dovukla i do Rijeke, gdje smo ispucali zadnjih par snimaka, dali ga na razvijanje i skeniranje i evo dijela rezultata (mislila sam da bi bilo previše da u post strpam sve 24 fotke). Što reći nego - film je zakon, a ove jednokratne fotiće bi trebalo uvijek imati sa sobom na nekakvim izletima, tulumima itd.


Flashback: my friend gives me this Pull&Bear disposable camera (a part of the whole package) for Christmas, the same night we decide to shoot a few snaps and afterwards I somehow manage to forget about it. During the last two years, Mario and I would bring it along with us sometimes (but rarely) and at the end of the day I brought it with me to Rijeka, in order to finish the film. A few days ago we finally took the last four or five pictures, developed the film and here are the results (I thought it would be too much to put all 24 pictures in this post). Film is the best.

SHARE:

4 comments

 1. da, odmah me uhvati nostalgija za filmom...on ima neku toplinu, ne znam kako to opisati.
  Preslatke su sve ove fotografije.

  ReplyDelete
 2. I ja sam za njih... voljela bih oživjeti to iščekivanje fotki koje smo nekad osjećali...

  ReplyDelete
 3. Kako je ovo dobro! :) Sjećam se toga... uvijek sam imala neke koma fotoće i sjećam se ljeta 1996. kada smo mama i ja imale turneju po Jadranu, neka frendica joj je posudila Canonov fotić koji je u to doba bio vrh vrhova među tim (nazovimo ih) idiotima. Slike su bile vau, da ne možeš doći k sebi... jedino što sam ja, taman kad smo došle u Split, film na kojemu smo ispucale valjda 3 fotke, slučajno pritisla gumb za premotavanje i zeznula ostatak filma od 36 fotki. Ubila me skoro! :)
  Tvoje su predobre... "efekti" koji se ne mogu samo tako dobiti! :)

  ReplyDelete
 4. joj film film, fali mi taj osjecaj nosenja na razvijanje i onda cekanja kako ce fotke ispast, a i uvijek nekako se vise pazilo sto i kako fotkas dok nisu stigli digitalci

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig