Tuesday, April 29, 2014

Inspiration: Alex Katz

I'm learning that simplicity is the key of pretty much everything.
I've stumbled upon Alex Katz print achive (find more here) and fell in love with these prints at first sight. 

SHARE:

Wednesday, April 23, 2014

Today @ Mattie & Mo HQ


Working on a very special order that's currently being shipped to its new home.

SHARE:

Tuesday, April 22, 2014

Saturday, April 19, 2014

Zagreb diary #5


The thing is, I really love Zagreb, even though we've had our differences over the years. In the last couple of months I've had the opportunity and luck to meet many great and inspiring people, especially thanks to this little blog and ' Forever, your teddy bear project '. I feel so happy.

SHARE:

Saturday, April 12, 2014

Seaside diary


Before I head back to Zagreb tomorrow, here's a quick diary from the past couple of days. It smells a lot like summer although it still doesn't feel like one. 

SHARE:

Wednesday, April 9, 2014

Forever, your teddy bear


Za početak, hvala svima koji ste me iznenadili predivnim i preslatkim željama za rođendan, toliko ste mi uljepšali dan da to uopće ne mogu opisati. 
Zadnjih dana sam mnogo razmišljala i odlučila sam samoj sebi za ovaj dan pokloniti nešto do čega mi je toliko stalo i za što se nadam da će imati jako svijetlu budućnost, a to je projekt o igračkama i njihovim vlasnicima o kojem sam više puta pričala. Željela sam ga pustiti u život na svoj rođendan i to sam uspjela ostvariti, nakon čega od sreće nisam mogla zaspati.

Taj projekt je naravno, potpuno odvojen od ovog bloga, no njegovo konačno otvaranje nisam mogla ne obilježiti jer mi toliko znači. Nazvala sam ga Forever, your teddy bear jer mislim da to u suštini sadržava sve ono što nam najdraže igračke znače, a to je da su uvijek bile i uvijek će biti uz nas, makar samo u sjećanju ako su spletom okolnosti po putu izgubljene. Nadam se da će vam se ova avantura i zapravo jedan veliki san svidjeti i da ćete pratiti predivne pričice, ljude i igračke koji će se na tim stanicama pojavljivati. 
Način objavljivanja će se znatno razlikovati od tempa kojim ide blog jer čitava stvar i nije zamišljena blogerski, već više kao jedan virtualni muzej uspomena, ljubavi i sjećanja. Želim zahvaliti svima koji su dosad sudjelovali i odlučili mi pokloniti mnogo povjerenja za nešto što je još bilo u povojima jer, da vas nije bilo, ovaj projekt nikad ne bi zaživio. Mnogo priča još čeka, veselim se idućem tjednu u Zagrebu kad se nadam da ću sve njih uspjeti fotkati jer je to uvijek jedno super druženje i unaprijed hvala svima koji će se tek uključiti u ovu plišanu priču.

Projekt možete pratiti i na fejsu, gdje ću uvijek objavljivati one neke sitnice i behind the scenes koje na web neće dospijeti.


SHARE:
© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig