Sunday, June 29, 2014

Šibenik moments // 9


Večeras stižem u Zagreb na tri dana i nadam se da ću uloviti što više vremena za šetnju okolo i fotkanje, a možda i poneku kavicu :) Kao i uvijek, toliko toga za napraviti, a toliko malo vremena.

SHARE:

Saturday, June 28, 2014

Dear diary // 1


' we live in cities you'll never see on screen, not very pretty but we sure know how to run free...'

SHARE:

Saturday, June 21, 2014

Šibenik moments #6


Večeras je otvaranje najvažnijeg šibenskog festivala, a to je Međunarodni dječji festival kojeg, usput rečeno, obožavam odmalena i svake godine mu se iznova veselim, iako je nekoć bio puno sadržajniji no tu svako ljeto uskoči doza nostalgije povezana s nizom divnih sjećanja pa sve ostalo pada u drugi plan. Tako da će od sutra blog biti posvećen njemu i njegovom 54-om izdanju, nadajući se da ću uspjeti prenijeti dio atmosfere i događanja na ulicama ovdje k vama na blog.

SHARE:

Šibenik moments #5


SHARE:

Friday, June 13, 2014

Golden hour // The new direction


Pisati ili ne pisati.
Pokušati objasniti ili ne.
Blog koji više nije modni / lifestyle / personal style na način na koji je to prije bio. Jer sam se zasitila. Jer previše volim fotkati druge sjajne ljude i šetati okolo s fotoaparatom loveći one kratke trenutke koje nudi ulica. Jer me jedna takva dobra slika veseli više od...zapravo ičeg.
A s obzirom da svi blogamo iz ljubavi, sasvim je logično da je do ovoga došlo.

Smile, Snap, Sparkle je kroz ovih tjedan dana prošao kroz potpunu tematsku transformaciju te je sad konačno izrastao u moj vizualni dnevnik kakvim sam željela da bude kad sam ga prije gotovo dvije godine otvarala. I hvala vam svima na konstantnoj podršci jer bi bez nje ovaj blog nestao već odavno.


SHARE:

Afternoon conversations


SHARE:

Friday, June 6, 2014

Sunday, June 1, 2014

Welcome, June!


' This is the seashore. Neither land nor sea. It's a place that does not exist. '
- Alessandro Baricco, Ocean Sea


SHARE:
© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig