Monday, December 29, 2014

2014: What a year!

Krenula sam kopati po starim postovima i smišljati na koji način da složim ovaj recap post. Pa sam negdje usred toga pola sata odspavala, nakon čega sam dohvatila zdjelu francuske salate i najela se kao malo veće prase. Mislim da sam sad konačno spremna. Još samo Taylor Swift, evo upaljeno. Ok. Dakle...
SHARE:

Thursday, December 25, 2014

Monday, December 22, 2014

My favourite Christmas songs

Božić je doslovno pred vratima i iako već tjednima uživam u hrpi različitih kolačića u kombinaciji sa vrućom čokoladom ili čajem, a večeri često provodim uz poneki božićni film iako ih sve već znam napamet, moja najdraža stvar su ipak božićne pjesme. Nerijetko ih upalim i tokom godine, pogotovo one koje su mi naj naj naj, a koji su to moji favoriti pročitajte u nastavku.

1. The Pogues - Fairytale of New York // nenadmašni i apsolutni broj jedan u svijetu božićnih pjesama.
SHARE:

Friday, December 19, 2014

Oh Christmas tree, how lovely are your branches

Sjećam se ukrašavanja bora s didom, babom, roditeljima i sestrom dok smo bile male. Sjećam se gotovo svih kuglica, one dvije nevjerojatno velike: roze i zlatne, one gradient šarene, staklenih djedova sa šljokicama kojih je s godinama bilo sve manje i manje i zatim ptičice. Joj kultne ptičice koje su mi valjda prva asocijacija kad netko kaže ‘božićno drvo’.
Sjećam se našeg prvog ogromnog bora kad smo preselili u vlastiti stan, bila sam mravac u osnovnoj školi. Nikad ga neću zaboraviti, toliko većeg od mene, bio je kao iz filma. I svi sjajni ukrasi, tamnocrvena sa srebrnom, svi stakleni, osjetljivi, puni šljokica…predivni. I ptičice.

SHARE:

Wednesday, December 17, 2014

Do we need quotes to survive?


Monday sucks.
Push your boundaries.
Be brave.
Life begins at the end of your comfort zone.
… (dodajte po želji)
SHARE:

Monday, December 15, 2014

Goodbye, Newsroom.

'In the old days, of about 10 minutes ago we did the news well. You know how? 
We just decided to.'

SHARE:
© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig