Sunday, March 8, 2015

Beagles x MoschinoMoschino has already covered everything from McDonald's to teddy bears (I'm still not giving up on ready to bear tee, it will end up in my closet somehow), I think beagles should be featured in the next collection. I hope you enjoy this little fun thing I did with some of my photos of Frida, have a great Sunday everyone!


S obzirom da je Moschino već 'pokrio' sve živo, od McDonald's-a do plišanih medvjedića (još uvijek ne odustajem od ready to bear majice, nekako će mi se naći u ormaru), mislim da je red da se u idućoj kolekciji pojave biglovi. Nadam se da ste se malo nasmijali na ovu sitnicu koju sam napravila od par Fridinih fotki. Uživajte u nedjelji!

SHARE:

8 comments

 1. Koje si kreativno biće, stvarno nevjerojatno! Da te samo imaju ovi iz Moschina :) Ideja je super i odlično izgleda... a za medvjedić majicu... bude i ona došla na red, ne odustaj... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha hvala ti puno, da sam bar s njima u timu, joj što bi mi bilo super :)))
   i doći će medvjedić nekako, doći će :)

   Delete
 2. ja sam u prvi tren mislila da su se stvarno toga dosjetili:), ali vidim da si ih ipak ti prestigla. Frida je preslatka....najslađa biglica na svijetu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha baš ti hvala :) a fridica moja, pas koji se najviše voli fotkati :)

   Delete
  2. da, stvarno je fotogenična...taj pogled<3

   Delete
 3. hahaha, ooooodlično :D
  pusa manekenki :*

  ReplyDelete
 4. frida je savrsen model :D

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig