Wednesday, March 4, 2015

Short cuts

from my ongoing series 'short cuts'

Svi su nešto tužni. Depresivni. Još je i vrijeme jednako šugavo.
Konstantna kiša i bura. Ponekad ostanem u pidžami. Ponekad mi se ne da izaći iz kreveta jer je u njemu toplo i Frida me grije. A ponekad, kao danas, navučem crvene marte za koje znam da će mi izmučiti noge. Pitam se, kako mi se to nije dešavalo u srednjoj školi? Zapravo se ponekad i osjećam kao ta ista srednjoškolka, veći buntovnik od buntovnika bez razloga, ali ovaj put s razlogom. 
Ali sam dobre volje, nekim čudom. Iako bi se u nekim trenucima poželjela izvikati. Poslati nekog k vragu. Ustati se i zalupiti vratima i ne vratiti se. Baciti fotoaparat kroz prozor. Nekima je život crno-bijel, a ja tako volim boje. 
I tako sam se veselila fotkanju današnjeg outfita, što mi je pokvarila kiša. Kažu da je Rijeka po tom pitanju nadmašila London. E, ali da sam u Londonu, ne bi mi toliko smetalo.

SHARE:

3 comments

 1. I meni nekad dođe da zalupim vratima:)
  odlična fotografija...i žao mi je što je kiša pokvarila fotkanje...i ovdje je nekakvo šugavo vrijeme, smrzla sam se sinoć na povratku s tečaja slikanja.

  ReplyDelete
 2. Da, malo ljutnje, pa red frustracije pa na kraju nekakv sveopći jad! Tako to biva kod mene! Al' onda se jednog jutra probudiš i nekako bude bolje i sve to prođe i bude ti uopće bedasto šta si si dopustio da te svijet zgazi! Ja sam u fazi čekanja... fali mi blog ali je na stand by modu... veselim se povratku i lijepom vremenu i novom članu :)

  ReplyDelete
 3. toliko kasnim da se i vrijeme u medjuvremenu popravilo :D

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig