Sunday, August 2, 2015

LOVE: THE WHITEPEPPER

(hrv)
The Whitepepper sam 'otkrila' negdje u isto vrijeme kad i The Orphan's Arms i to na račun predivne mornarske oversized haljinice koja je nažalost bila rasprodana u trenutku kad sam ja bacila oko na nju. Story of my life.
I tako je započela naša ljubavna priča koja nažalost još uvijek nije rezultirala nekim komadom u ormaru, ali nakon ove wish liste i toliko najljepših i najjednostavnijih mornarskih komada na svijetu, definitivno se bacam na promjenu stanja među mojom omiljenom odjećom. Moram, dok još ljeto traje.

(eng)
I 'discovered' The Whitepepper around the same time I fell in love with The Orphan's Arms t-shirt collection, when I came across the prettiest oversized sailor dress which, unfortunately, was already sold out by the time I found it. Story of my life.
So that's how our story began...I still don't have any of their pieces but after writing this wish list and seeing so many beautiful and simple sailor like pieces, I'm definitely gonna change some things in my closet. I have to, before the summer ends.

SHARE:

8 comments

 1. ovaj mornarski štih me posve osvojio...mislim, ona borša u obliku brodice...a tek slatke mornarske haljinice i kombinezoni....divota!

  ReplyDelete
 2. Torbica je <3<3!! Lajkam puno i topić ispod nje. :) Mene još nije preuzelo mornarsko, što se same odjeće tiče, ali zato sam s dodacima na istu temu pretjerala ovog ljeta. :D

  elaswows.weebly.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Torbica je nešto najslađe na svijetu, poludila bi od sreće da je imam iako vjerojatno ništa osim mobitela ne stane u nju haha :)

   Delete
 3. Sve je preslatko stvarno ali ja bih pre svega torbicu! :)

  ReplyDelete
 4. <3 Auuuuuu! Moze... sve! Torbica je med... a tek haljinice! Bijela mi je mozda najdraza kao i suljica! Divna wishlista! :) Zelim ti da ne ostane samo na tome! :)

  ReplyDelete
 5. OMG the Clutch is so cute!

  xx

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig