Monday, August 31, 2015

STYLE: During the weekZara pants
Startas sneakers
Mango t-shirt
Ray-Ban sunglasses


Mango skirt
The Orphan's Arms t-shirt
Shoebox flats
Ray-Ban sunglasses


The Orphan's Arms t-shirt
H&M shirt
Mango jeans
Converse sneakers
Ray-Ban sunglasses


(hrv)
Zar je sutra već rujan? 
Recite mi, gdje je ljeto proletjelo. 
Svake godine skoro ista priča: 'di si bija, šta si radija? ništa.'
Iduće ljeto ću isplanirati već početkom proljeća. Srediti ću diplomski u sedmom mjesecu i onda sve četiri u zrak i pravac negdje na svjetionik na minimalno tjedan dana. To je nešto što već godinama želim učiniti. A dotad...nastavljamo u vječno casual tonu, začinjenom s uzorcima, bojama i natpisima.  

(eng)
Does September really start tomorrow?
Tell me please, where has the summer gone.
Every year we get pretty much the same story: 'where you've been, what you've done? nothing.'
I will start planning my next summer by the beginning of spring. I'll wrap up uni and my masters thesis in July and then I'll pack some of my lightest items + a camera and head to the lighthouse somewhere to relax and enjoy. That's something I've been wanting to do for years but until then...we continue with everything in a casual tone, spiced with prints and textures, colours and texts.

SHARE:

8 comments

 1. Super ideja za during the week post!
  Ne zna se koji je outfit ljepši!
  Puno pusa iz pretoplog Sarajeva!
  http://lafdiary.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. koje genijalne kombinacije! ....samo ti nastavi u tom originalnom i fantastičnom ležernom stilu, začinjenom bojama i uzorcima....a znamo mi da si ti puno radila, zato se i čini da je ljeto proletjelo...samo nam se čini da nismo ljeto odradili kako treba ako nismo imali tipične godišnje, ali za iduću godinu i ja sanjam neki svjetionik...po mogućnosti na Palagruži:) tamo sam jednom bila i oduševila sam se:)

  ReplyDelete
 3. Bome da, već sutra mijenjamo list na kalendaru. Ni ja ne mogu vjerovati. Ali neću lagati, radujem se svježijim danima i šarenilu boja koje nam stiže. I kestenju, mmm!! :)
  Casual kraljice, izgledaš mi super u svakoj kombinaciji. Mislim da ti netko da i jutenu vreću, da bi ti i s njom i detaljima napravila čudesa i opet izgledala mrak! Znaš što.. da imam priliku uletjeti u tvoj ormar, prvo bih zgrabila ove žute hlače + one Mango i zbrisala :D

  ReplyDelete
 4. Kombinacije su vrhunske, bas mi se dopada nacin na koji sve to izneses. Savrseno izgleda. :D

  ReplyDelete
 5. Ne mogu se odlučiti koji mi je outfit draži ili originalniji!! Svaki je tako "ti" i poseban na svoj nacin. Mozda mi se najviše ističe ovaj sa suknjom jer te nisam navikla vidjeti u suknjama. :)

  ReplyDelete
 6. Odlične kombinacije kao i ideja da nam pokažeš sve što si oblačila u toku sedmice u jednom postu. ♥ Ljeto je proletjelo jer smo mnogo radili, sigurno je zbog toga. :) :*

  ReplyDelete
 7. Kako li te samo razumijem! Tek kada me netko pita koliko mi je manji maleni star, shvatim koliko je sve proletjelo! Već ima pet mjeseci... a ovo ljeto tek... kao da ga nije ni bilo! Da barem nekada možemo zamrznuti to vrijeme... ah!
  Kombinacije su odlične kao i uvijek! Jako volim ove tvoje žut hlače! Tako efektan komad koji ide super uz baš sve...iako, svaka je kombca predivna. Lijepa ti je ova suknjica, ma divna si! :)

  ReplyDelete
 8. Kako je savršen ovaj outfit sa suknjom. <3 Divna si mi u sve do jednoj kombinaciji, baš zračiš tom nekom opuštenom, zen vibrom, odmah sam i ja prelazim u taj mode gledajući sve ove fotografije. :)
  A ovo o ljetu....ja se pitam kad je prije prošlo proljeće. Ni ja ne mogu vjerovati da je već deveti mjesec...kako, kad prije?

  elaswows.weebly.com

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig