Friday, October 23, 2015

Instagram Diary

(hrv)
Možete li vjerovati da sam zadnji Instagram post napisala na samom početku 2014-e godine? I nakon toga ništa...a pričamo o mojoj najdražoj društvenoj mreži i jedinom mjestu gdje na okupu držim i ovaj modno blebetavi blog i fotografiju i sve projekte na kojima radim. Danas prekidam tišinu i ispravljam nepravdu te vas vodim kroz zadnja dva tjedna šetanja po gradu po svim mogućim vremenskim (ne)prilikama. A u slučaju da se već ne družimo u insta svijetu, možete me pronaći pod @smilesnapsparkle u svako doba dana (a pogotovo kad mi je dosadno na predavanju).


(eng)
Can you believe it's been more than a year since the last time I published an Instagram post? And we're talking about my favourite social media in here and the only virtual place where I share everything I'm doing / loving - from everything related to this blog and fashion stories to my photography projects, films and pretty much everything else. So today I'm breaking the silence and I'm taking you out for a walk through the last two weeks and my walks around the town. And in case we're still not hanging out on the Instagram, here's the link to my profile @smilesnapsparkle where you can find me any time (and especially when I'm bored at a lecture)(hrv)
I za kraj pitanje s kojim već par dana razbijam glavu - koristite li Snapchat i (ako da) pod kojim ste imenom tamo? Ja sam @ mateasmilesnap pa se slobodno javite da zajedno otkrivamo o čemu to svi bruje zadnjih mjeseci, a ja nikako da se na to sve naviknem. Zapravo još uvijek ne znam da li se uopće na to i želim naviknuti.


(eng)
And one last thing for today - I've been thinking a lot about Snapchat and should I use it or not. So what are your thoughts on it, do you use it, like it? And if the answer is yes, let me know what's your name in there so we can follow each other and discover the platform together. Mine is @ mateasmilesnap so come and say hi.

SHARE:

8 comments

 1. Retko šta mi pomakne na IG-u ali obožavam ovakve postove kao i da vidim sve na jednom mestu :) Vreme možda jeste bezveze ali to baš i doprinosi lepoti slika :)
  Ja se za sada uporno opirem Snapchat-u, samo mi treba još jedna društvena mreža. I ovako me ubijaju u pojam. Ne računam IG, naravno :)

  ReplyDelete
 2. ne znam što je snapchat, ako stignem sutra možda bacim oko, ali nekako mi je previše razbacati se na sto mjesta.

  ReplyDelete
 3. usput fotografije su divota!!!!!

  ReplyDelete
 4. I love the post so much! Have a wonderful weekend:)

  irenethayer.com

  ReplyDelete
 5. volem instagram :D a snapchat sam probala instalirat nisam nista shvatila i samo sam ga deinstalirala XD

  ReplyDelete
 6. Such gorgeous sights! I love the way you capture movement / life!

  xx

  ReplyDelete
 7. Ja mislim da treba dati Nobelovu nagradu blogerima koji balansiraju 423 drustvene mreze... cak i da ti je blog posao, kome se da po cijele dane visiti i pisati i objavljivati po svemu tome... dobro, ovim poznatijima to sigurno rade agencije...
  Nebitno... IG je jedini koji stvarno volim i on mi je cisto dosta... malo sam snjofkala o Snapu ali me nije nesto odusevio :/
  Tvoj Ig volim jakoooo puno i keep up the good work :*

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig