Monday, November 30, 2015

Prosinac! + poziv za sudjelovanje


Ovaj vikend sam okitila bor i presretna sam što, dok pišem ovaj post, gledam u šarene lampice kako svjetlucaju i bacaju različite kombinacije boja na ukrase. Također, kićenje bora je ove godine work in progress jer sam po putu shvatila da mi treba još jedna kutija lampica zajedno sa još ukrasa, čime se namjeravam baviti do Božića. Ne žuri mi se i baš uživam u svakoj kupljenoj sitnici i traganju za savršenom kuglicom. Stvaram neke svoje tradicije.

U skladu s tim, odlučila sam i blog obući u božićno ruho, a tu će mi trebati vaša pomoć, kreativnost i dobra volja. Pa krenimo redom:

* Odlučila sam da 'Dearest diary' postane jedna trajna i sveprisutna tema na blogu, što znači da mi u bilo kojem trenutku možete slati vaše priče i razmišljanja u formi dnevničkih zapisa i kad ih se skupi dovoljno, objaviti ću ih u posebnom postu.

* A druga tema, vezana za čitav prosinac je, naravno, Božić i Nova godina!
Pišite o vašim tradicijama, blagdanskim običajima, najgorim i najboljim poklonima koje ste ikad dobili, obiteljskim okupljanjima, novim počecima, feštama, stvarima koje ste naučili u ovoj godini, odabiru savršenog božićnog drvca, DIY ukrasima, receptima itd. i šaljite mi svoje postove ili prijedloge postova kao i dosad na mail: matea.photography@gmail.com i zajedničkim snagama učinimo ovaj blogoprosinac još kreativnijim i posebnijim.

Želim vam divan početak tjedna, ne dajte se nervirati jer nam upravo počinje najljepše i najmagičnije vrijeme u godini!

SHARE:

7 comments

 1. I ja sam si dala u zadatak naći nove kuglice, stare mi se više ne sviđaju pa ću ih proslijediti mami. Čak ni nemam neku ideju što točno želim, nego kad se dogodi ljubav na prvi pogled, to će biti to. Iako, cijeli dan mislim na jedne lampice koje sam danas vidjela u nekoj žnj trgovini i mislim da ću se vratiti po njih :))
  I da ponovim, odlična ti je ideja i ako mi što pametno padne na pamet, javim se :D Želim ti lijep tjedan! :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tako uglavnom i ja kupujem, kad se dogodi ljubav na prvi pogled, uzimam i idem na blagajnu :D Mislim da je to najbolji način haha
   Nadam se da si se vratila po lampice, ja definitivno idem po još jedne! :) I hvalaaa ti :*

   Delete
 2. ja sam krenula pomalo s božičnim uređivanjem i baš mi se sviđa ova tvoja ideja skupljana priča vezanih za ove vrijeme godine koje je stvarno posebno:) ova fotografija je prekrasna!

  ReplyDelete
 3. I ja sam pre par dana već počela sa kupovinom kuglica, lampica i ostalog i planiram da ovih dana okitim jelku ili makar da počnem sa dekorisanjem jer je to proces u kojem neizmerno uživam, a i sama volim da svakom detalju poklonim pažnju i vreme :) Plus, čvrsto sam odlučila da dam i zimi šansu kao što sam i jeseni pa se trudim da ulepšam sebi ovaj period koliko god mogu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. E baš to, ja toliko uživam u tom sređivanju stana u blagdanskom duhu da naprosto više nisam mogla odgađati :)

   Delete
 4. Ja imam aplikaciju na mobu koji odbrojava koliko je još dana do Božića i baš me razveseli kada svaki dan vidim koliko je još malo ostalo! Drago mi je da si ti već u punom jeku s pripremama... ja za ozbiljnije kićenje ipak čekam Badnjak tako da sam samo objesila vjenčiće i veliki adventski kalendan sa slatkišima za Davida :)

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig