Thursday, November 26, 2015

Život nije negdje drugdje* Pokušavam pisati nešto smisleno, ali mi Frida skače u krilo jer se želi igrati. Gleda me ta njuškica prepuna ljubavi pa kažem k vragu i laptop, pas je važniji.
* Čim sam se probudila, sjetila sam se nekih zadataka za faks koje moram obaviti za sutrašnje predavanje koje odgađam već tjedan dana jer mi se, iskreno, ne da. U sekundi se pretvorim u grumpy cat od same pomisli na sve to, ali odlučim da si ne želim trovati dan s tim sitnim negativnostima. To su one neke sporedne sitnice koje naprosto moraš napraviti, a za par mjeseci ih se nećeš ni sjećati. 
* Izađemo susjeda i ja sa psima van po orkanskoj buri, svo četvero zamotani u kaputiće. Vratim se natrag u zgradu smrznutih prstiju u rukavicama i u glavi uslijedi ono veselje zbog vrućeg čaja i medenjaka koji slijede.
* Razmišljam kako sam sretna što sam ponovno, nakon dugo vremena, prije par tjedana ponovno počela pisati dnevnik. Tek sad shvaćam koliko mi je falio.
* Sutra mi kolega iz Šibenika koji dolazi u Rijeku na jedno snimanje donosi naš bor kojeg smo kupili prije dvije godine. Činjenica da ću ga vjerojatno istu večer početi kititi je toliko fantastična da me uopće nije briga što ću čitav božji dan prosjediti na predavanju za kojeg nemam nimalo volje. Odbrojavati ću sate do bora. A onda se za vikend bacam na francusku salatu.
* Plišance spremamo za izložbu tu u Rijeci oko Božića, a u međuvremenu radim testove sa rasvjetom za nova fotkanja i sasvim drugačiji vizualni koncept od onog kojeg smo dosad imali. Strašno se veselim.
* Čitavo jutro si vrtim samo novi album od Adele i tako mi se savršeno uklapa u ovaj nevjerojatno hladni dan da se naprosto ne mogu natjerati da ga ugasim.
* Danas je službeno i zadnji dan za prijave za 'Dearest diary' ukoliko još netko ima želju sudjelovati, a onda slijedi i objava nove teme za idući tjedan.
* Trenutačno samo razmišljam o lazanjama koje imam za ručak.


SHARE:

7 comments

 1. Ove fotke su divne... toliko topline i duha da su me bas digle... nisam bas nesto ovaj tjedan! :) Sad mi se jedu medenjaci :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti! :) Nadam se da ćeš malo živnuti da vikend :*

   Delete
 2. Što kaže Ivana, toliko topline ima na slikama :) Meda je meden :)) U pravu si, život nije negde tamo, nego ovde i sada. Na nama je kako ćemo ga provesti i ispuniti. Ceo tvoj post me je bacio u zimsku čaroliju :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti! :)
   I u potpunosti se slažem s tobom :)

   Delete
 3. Medo i bokeh su mi totalno kul i zimski :) pomazi malo Fridu i za mene, tipkanje uvijek moze pricekat

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti! :) Evo Frida šalje pozdrave :)

   Delete
 4. tako je...život je sada:), uvijek je sada....a pas je uvijek važniji, posebno preslatka njuškica kao što je Frida. Mene je ova orkanska bura malo poremetila, nisam mogla spavati od lupanja po prozorima, a i prevodila sam neko sveučilišno istraživanje o komplikacijama u trudnoći (vesela tema) pa se nisam stigla javiti na temu i nešto napisati...razmišljam i ja da opet počnem pisati dnevnik.

  Nisam još poslušala Adelin album, sviđa mi se ona prva pjesma što je sada izašla, baš je u njenom stilu. Mogu zamisliti kako te veseli kićenje bora....sada su mi prijateljice u Splitu sve u tom điru, svi kupuju dekoracije za Božić...jer zašto je on tu ako mu se nećemo veseliti?

  Fotografije su divne, osjeti se čarolija Božića:)

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig