Wednesday, December 2, 2015

Dearest diary: Isabella BubolaPozdrav svim čitateljima Mateinog bloga!

Zovem se Isabella Bubola i magistrica sam primijenjene umjetnosti (smjera grafike), a bavim se fototografijom, pisanjem bloga, grafičkim dizajnom i izradom nakita. Koncept za seriju fotografija ‘’Diary’’ započeo je sasvim slučajno. 
Preselivši se u Rijeku na prvu godinu Akademije primijenjenih umjetnosti 2009., bilo mi je zanimljivo fotografirati se na novim lokacijama i situacijama u kojima sam se našla.
Stan u kojem u sam provela prvih par dana bio je prepun zanimljivosti: od velikog ogledala sa zlatnim okvirom do mnogobrojnih stvari koje su bile nagurane posvuda po njemu. Upravo su u tom prostoru nastali i prvi autoportreti iz serije. 

Tijekom godina počeo se mijenjati i moj stil fotografiranja i način na koji razmišljam, tako da ‘’Diary’’ više ne predstavlja mene kao osobu i moju priču, već izmišljene priče mnogih likova iz moje mašte. Umjesto sirovih emocija i nenamještenih situacija, danas me više intrigira neki novi svijet kojeg pokušavam prikazati na fotografijama koje su, iako drukčije estetike i poruke, i dalje ostale autoportreti.


* Ako želite vidjeti još Isabellinih radova (a sigurna sam da želite jer su joj sve fotografije predivne, savršeno atmosferične i najrađe bi ih jedno 30 stavila u ovaj post), ovdje je link za njen službeni website, a ovdje za facebook page pa pronjuškajte malo, sigurna sam da ćete se oduševiti.

SHARE:

7 comments

 1. fotografije su joj stvarno prekrasne...baš neka čarobna atmosfera.

  ReplyDelete
 2. Ovo je fantastično! Svaka fotografija je tako posebna. Osećam se kao na nekoj virtuelnoj izložbi :)

  ReplyDelete
 3. Ne znam gotovo ništa o fotografiji, ali znam kad mi se nešto jako sviđa, a ovi su radovi tako fenomenalni i čarobni da sam ostala bez teksta, zaista! Idem odmah prošetati do njenog weba i uživati, super ideja cure za jedan ovakav gostujući post :)

  ReplyDelete
 4. Iskreno, prije nego sam pročitala tekst, mislila sam da je riječ o nekoj slavnoj glumici ili manekenki koja ti je inspiracija pa si odlučila podijeliti sa nama...
  Djevojka je prekrasna a o ljepoti i jedinstvenosti fotografija je uopće suvišno i govoriti... naprosto sam očarana--- bravo Isabella!

  ReplyDelete
 5. divno :D ovo su sad onda autobiografske price iz alternativne stvarnosti koja nikad nije ostvarena :D

  ReplyDelete
 6. O.O
  Kad ti reči nestanu i prestaneš brojati sekunde dok piljiš u fotku. Zaista impresivno.

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig