Friday, December 11, 2015

Odbrojavanje: Duh prošlih Božića na blogu


U prosincu me uvijek na trenutke ulovi nostalgija, valjda zbog kombinacije svog tog blagdanskog ozračja pomiješanog s krajem godine. Koliko god obožavam nagovještaj novog početka (sjetimo se samo da se ja veselim svakom početku novog mjeseca), toliko se ponekad volim malo vratiti u prošlost i prisjetiti se nekih sitnica na koje bi inače zaboravila, prvenstveno jer dani lete kao ludi.

Smile, Snap, Sparkle ove godine slavi svoj četvrti, možda najbožićniji Božić dosad i baš zbog toga ga želim malo posebnije obilježiti na blogu. Za početak ovog finalnog dvotjednog odbrojavanja (it's the finaaaaal countdooown!), želim izdvojiti po jednu fotku koja je obilježila svaki od dosadašnja četiri blogoBožića.

Pa krenimo od samog početka.
2012.
Šibenik

2013.
Šibenik

2014.
Rijeka

2015. (zasad)
Rijeka

SHARE:

4 comments

 1. Slažem se. I ja obožavam nove početke, posebno kad je u pitanju nova godina ali je isto tako lepo prisetiti se nekih prošlih trenutaka. Sve su fotografije divne ali sam ciknula kad sam videla 2013.-u :)))
  Uživaj u vikendu! :*

  ReplyDelete
 2. sve su mi predivne:)! Baš divan način da se prisjetiš starih Božića....vjerovala ili ne, mene je danas uhvatila ista želja, ali nemam stare fotografije pri ruci.

  ReplyDelete
 3. Divna je ova jelka iz Rjeke, obozavam kad vidim slike razlicitih gradova i kako su ukraseni.
  Ugodan vikend

  Adela Acanski

  ReplyDelete
 4. Svi su lijepi... kao i sve fotkice ali 2013. mi je bas ♡

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig