Friday, January 30, 2015

Is January really almost over?

Ovaj tjedan je bio poprilično naporan, ali je proletio nenormalno brzo. Kad sam u ponedjeljak napisala kratki post i skupila ideje za neke nove teme, stvarno nisam mogla ni zamisliti da do danas (petak) neću stići baciti pogled na blog, a kamoli napisati nešto.

No dobro, siječanj je uvijek kaotičan.
Danas je zadnji dan u semestru, od idućeg tjedna kreću ispitni rokovi i svi radovi i montaže se polako privode kraju. Jako sam zadovoljna sa svime napravljenim. Danas sam čak u jednom trenutku razmišljala o otvaranju Youtube kanala za video radove, ali kako već imam Vimeo nekako se ne mogu odlučiti na još jednu društvenu platformu. Što vi mislite?

Inače, ovo nije recap post, ali sam odlučila izdvojiti par omiljenih siječanjskih postova i možda dodati koju 'pametnu' o svemu napisanom i pokazanom :) Pa krenimo:
SHARE:

Thursday, January 22, 2015

Emoticons of Rijeka #1


Istražujem i zabavljam se.
Koristim raspoloženja u potrazi za raspoloženjima.
To be continued.

SHARE:

Tuesday, January 20, 2015

Tok svijesti...prije nego utonem u san


Jučer je navodno bio najdepresivniji dan u godini. 
Kad sam to čula na radiju, bila sam u autu na putu prema Rijeci nakon čitavog dana potraćenog na ništa pretjerano zanimljivo za faks. Bila sam umorna, gladna i uspavana od nikakvog vremena, a još me čekala i jedna montaža kao šlag na kraju. Do ponoći sam bila ko mrtvo puhalo koje se sa ogromnim zakašnjenjem prejelo paštašute i bacilo na krevet.
SHARE:

Thursday, January 15, 2015

Midnight diaries

Skinula sam šminku i navukla trenutačno omiljenu fluffy pidžamu na šapice. One druge šapice su se udobno smjestile uz mene na kauč i bacile se na spavanje. Spajam dva eksterna diska i prebacujem sirovinu dva različita video materijala koja čekaju početak montaže. Povremeno škicnem TV i epizodu NCIS-a pitajući se kad će se više Kensi i Deeks zbariti. Umorna sam.

image via Pinterest
SHARE:

Thursday, January 1, 2015

01.01.2015.


Prije nego krenem sa svojim brbljanjem, želim vam od srca zaželjeti sve najbolje u Novoj godini! Nadam se da ste se jučer super proveli, gdje god da bili i da ste ponoć dočekali okruženi onima koje najviše volite. Evo jedna velika zdravica za vas i sretna nam bila 2015-a!
SHARE:
© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig