Thursday, February 26, 2015

365 polaroids: week 2

I tako evo nas u drugom tjednu projekta...kad radite ovakve stvari onda još bolje shvatite i primjetite kako to ludo vrijeme nenormalno brzo proleti. Evo, upravo sam na današnji polaroid napisala brojku 20 (na blogu ih ne stignem objavljivati točno kronološki) i još malo pa će proletjeti čitav prvi mjesec, a imam dojam kao da sam jučer odlučila započeti ovu avanturu. Kutijice Instax filmova se gomilaju, štede se novci za nove, a iz dana u dan se ovi mali trenuci savršene svakodnevice gomilaju. 
Dosta brbljanja, idemo se provesti drugim tjednom.

SHARE:

Friday, February 20, 2015

Filmske večeri: The Rewrite (2014)


Totalni sam sucker na filmove Hugh Granta (tko nije?) pa sam tako, naletjevši na trailer ove romantične komedije, odlučila da ću je iskoristiti kao savršen odmor i opuštanje od ispita i izvidjeti što nam je to novog pripremio famozni Hugh kojeg baš dugo već nisam nigdje gledala i počeo mi je faliti u tom romantičnom formatu (zadnji je bio Music & Lyrics koji me toliko osvojio da sam ga gledala više puta, ali dobro, gotovo sve njegove hitove sam odgledala milion puta pa to ništa nije čudno). Odmah ću vam reći, ovo nije ni do koljena Love Actually ili Notting Hill-u, ali čitava postava je toliko simpatična i šarmantna da ćete se u više navrata slatko nasmijati.
SHARE:

Wednesday, February 18, 2015

365 polaroids: week 1

I evo nas...nova godina je tu zajedno sa novim 365 projektom. Dosad sam ga radila dva puta: prvi put prije par godina sa fotografijama dok sam još otkrivala sav taj svijet i naučio me samodisciplini, a drugi put prošle godine sa ilustracijama, tj. sa Mattie & Mo kojih se vjerujem dobro sjećate i njega nažalost nisam dovršila jer sam negdje na pola puta upala u tako puno posla da naprosto više nisam stizala ništa i zbog toga mi je jako žao. 
Ova put sam se odlučila na polaroide kojima želim kroz 365 dana zabilježiti one sitne trenutke svakodnevice koje svi često uzimamo zdravo za gotovo, a zapravo su to oni mali trenuci sreće i veselja koji kroje ljepotu svačijeg života. Pa krenimo sa prvim tjednom...

SHARE:

Monday, February 16, 2015

The clothes I live in: Vintage sweater love


Nakon par tjedana odvratnog i hladnog vremena, u nedjelju (jučer) je konačno zasjalo sunce i odvuklo nas pravac Opatije. Čim smo stigli, bacili smo se na sladolede i ogromnu šetnju. Frida je uživala, konačno bez tereta kaputića i vjetra.
SHARE:

Saturday, February 14, 2015

Kako sam shvatila da mi fale outfit postovi u životu

Neočekivano, ali da.
Dogodilo se.
Stilski postovi se vraćaju na velika vrata.


Pitate se kako se to dogodilo?
SHARE:

Sunday, February 8, 2015

Lazy Sunday

First of all, put this little masterpiece on repeat and, in case you haven't seen Begin Again already, find it and watch it. Now. Trust me, you won't regret it. I don't know why I haven't written anything about it couple of months ago when I first saw it because it's simply brilliant (but it's never too late, right?). Brilliant in its simplicity.

SHARE:
© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig