Friday, August 28, 2015

Summer vibes + one more blogger tag


Jedno od mojih omiljenih mjesta u Rijeci, preslatki haski Kenai kojem Mario nikad ne može zapamtiti ime i Frida u elementu bili su prvotni recept za ovaj foto post kojem sam već po običaju odlučila dodati i blogerski tag kojeg sam ovog puta dobila od moje jako drage blogerske njuškice - Ele sa sjajnog bloga Chasing WOWs i rekla sam si da nema šanse da odugovlačim sa odgovorima na ova pitanja. Pa jeste spremni? Idemo.
SHARE:

Thursday, August 27, 2015

In honor of National Dog Day - FRIDINA PRIČA


‘Pa ona je opjevani pas!’
‘Ma daj, šta stvarno ima deset godina? Nikad joj ne bi dala.’
‘Voli ananas? I kokos? Šta da?’
‘Ima baš lijep lavež.’
‘Vidi je, skroz u svom svijetu.’
SHARE:

Tuesday, August 25, 2015

Tok svijesti: Matea meditira


Naporno jutro praćeno konstantnim gledanjem u par monitora i dovršavanjem filma na kojem radim zadnjih mjeseci. Vani pljušti kiša zbog čega sam presretna (napooookon, don’t stop, don’t stop!), Frida hrče na kauču, a moja koncentracija pomalo počinje lutati okolo.
SHARE:

Sunday, August 16, 2015

10 things to do indoors when it's raining outside


(hrv)
Konačno mi se ispunila želja i nakon tjedana paklenih vrućina je napokon pala kiša. Stan se nakon dugo vremena malo rashladio, volja za radom se vratila, ali je priprema outfit posta ipak propala, osim ako me ne želite vidjeti u strašnom kućnom izdanju ili pak Fridu u crvenoj kabanici.
S obzirom da sam tip osobe koji se veoma brzo zaželi kiše i prohladnog vremena, odmah sam se bacila na neke svoje male rituale vezane za takve dane pa rekoh zašto da ih ne podijelim s vama.
Eto, krenimo polako, a vi slobodno u komentarima dodajte i svoje ideje:
SHARE:

Saturday, August 15, 2015

A much needed break // Šibenik (croatian only)


To do lista prije puta:
* snimi video za blog
* napravi barem dva outfit posta
* nađi se sa svim dragim ljudima
* skoči i na kupanje
* fotkaj za sve ideje koje su ti se motale po glavi
* sredi sve stvari koje se tiču filma koji je u postprodukciji
* odi do dragih lokalnih dućana pogledati ima li štogod zanimljivo za kupiti
SHARE:

Saturday, August 8, 2015

HAPPY BIRTHDAY SMILE, SNAP, SPARKLE!

(hrv)
Woof woof!
Smile, Snap, Sparkle danas puni tri godine i na redu je slavljenički post sa nastavkom fotkica iz serije jednokratnog fotoaparata čiji prvi dio ste imali prilike vidjeti prije koji dan. A sad, priprema, pozor - Frida!

(eng)
Woof woof!
It's Smile, Snap, Sparkle's third birthday and what comes next is the celebratory post with the rest of the photos from the disposable camera which first part I showed you a couple of days ago. And now, ready, set - Frida!

SHARE:

Sunday, August 2, 2015

LOVE: THE WHITEPEPPER

(hrv)
The Whitepepper sam 'otkrila' negdje u isto vrijeme kad i The Orphan's Arms i to na račun predivne mornarske oversized haljinice koja je nažalost bila rasprodana u trenutku kad sam ja bacila oko na nju. Story of my life.
I tako je započela naša ljubavna priča koja nažalost još uvijek nije rezultirala nekim komadom u ormaru, ali nakon ove wish liste i toliko najljepših i najjednostavnijih mornarskih komada na svijetu, definitivno se bacam na promjenu stanja među mojom omiljenom odjećom. Moram, dok još ljeto traje.

(eng)
I 'discovered' The Whitepepper around the same time I fell in love with The Orphan's Arms t-shirt collection, when I came across the prettiest oversized sailor dress which, unfortunately, was already sold out by the time I found it. Story of my life.
So that's how our story began...I still don't have any of their pieces but after writing this wish list and seeing so many beautiful and simple sailor like pieces, I'm definitely gonna change some things in my closet. I have to, before the summer ends.

SHARE:

Saturday, August 1, 2015

Dear August!


(hrv)
Tko bi rekao da je već kolovoz, jel da?
Volim početak svakog novog mjeseca, pa čak i tjedna jer mi se, baš kao i kod famoznog početka nove godine uvijek sviđa taj nekakav čisti list koji samo čeka da ga se ispiše. A s obzirom da sam osoba od bezbroj različitih to-do lista, ideja i planova koji se samo množe na papiru i u planerima, uvijek budem nekako uzbuđena oko prvog dana nečeg novog, pa tako je u ovom slučaju to kolovoz (od silnog uzbuđenja sam nakon ručka tako fino zaspala na sat vremena, ali pripišimo to ćudljivom vremenu).
SHARE:
© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig