Thursday, November 19, 2015

Dearest diary - Poziv za suradnju

Već dugo razmišljam kako ovaj blog želim otvoriti prema van i prema svima vama na način da gotovo svatko može sudjelovati u kreiranju sadržaja, ukoliko to želi i ima ideju. Tu želju vrtim po glavi već jedno godinu dana, samo nikako da je krenem provoditi u djelo, vjerojatno velikim dijelom iz straha da neće uspjeti. Ali rekli smo da nećemo dopustiti glupom strahu da nas spriječi u ostvarenju naših ideja pa evo me, pišem post i nadam se najboljem.

SHARE:

Monday, November 16, 2015

Dok se eksportira finalna verzija...


U subotu sam kukala kako ne znam što ću sa sobom jer mi je dan u potpunosti slobodan i onda je stigla nedjelja i pomrsila mi sve planove, a u istom tonu se nastavlja i današnji dan.
Konačno, nakon skoro pola godine rada, došao je onaj trenutak kad sav izmontirani materijal treba ispucati van i prikačiti mu onaj fini epitet - final.
Ne grubi rez, ni prva verzija, ni predfinal, ni za kolor korekciju...ne, final.
SHARE:

Thursday, November 12, 2015

The secret's out: FOREVER, YOUR TEDDY BEAR WILL BECOME A DOCUMENTARY TV SERIES


Konačno je došao i taj dan.
Nema više tišine i misterioznih hintova kako se nešto sjajno sprema.
Da više ne duljim (jer već tjednima jedva čekam da ovo vrisnem): Zauvijek, tvoji plišanci koje ste dosad svi znali pod njihovom engleskom varijantom naziva (koji ostaje prisutan na svim društvenim mrežama) postaju dokumentarna serija s čijim snimanjem započinjem ovog proljeća.
SHARE:

Monday, November 2, 2015

Stand by you

Možda je netko od vas primjetio da zadnjih par dana nisam bila aktivna na blogu (ako niste, i to je ok). Za mene, koja se uvijek trudila pisati svaki dan, ova pauza se činila kao vječnost, ali se morala dogoditi.

SHARE:
© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig