Tuesday, December 29, 2015

My favourite shots: 2015 edition


U početku sam mislila da će ovaj post biti nemoguća misija za složiti, ali kad sam sjela za laptop, glava je znala točno što, kako i zašto. Toliko se toga u kreativnom smislu promijenilo unatrag godinu dana, isprobala sam hrpu novih stvari, oslobodila se nekih glupih strahova i dilema, poslušala odlične savjete i izignorirala loše, borila se za svoje ideje i svoju estetiku, napravila neke stvari koje sam silno htjela i sve me to dovelo do jedne razine sigurnosti i ljubavi koju osjećam svaki put kad primim fotoaparat u ruke. 
SHARE:

Thursday, December 10, 2015

One minute diary // Povratak na Youtube

Dugo vremena, tj. par mjeseci je moj YT kanal stajao u stanju mirovanja. Vrijeme je letilo ko ludo, a uvijek se činilo da ga nema dovoljno da u danu napravim sve što sam htjela. Ili sam si možda samo tražila izlike da neke trenutke provedem ljenčareći, jer sam i u tome dobra?

No onda me prije par tjedana nešto počelo kopkati, vjerojatno zbog toga što sam više vremena provodila gledajući razne vlogove nego čitajući blogove i osjetila sam onaj neki smiješni poriv da počnem pomalo raditi na svom kanalu koji me podsjetio na one davne dane kad sam po prvi puta razmišljala da li da otvorim blog. 
A s obzirom da je blog ispao jedna od najboljih mi odluka u životu, nisam Youtube-u mogla tek tako reći ne, pogotovo jer je video/filmski način izražavanja meni nešto najbliže u životu, zbog posla i ljubavi prema istom.

SHARE:

Monday, December 7, 2015

Festival čokolade, Opatija

I tako mi se Katarina vratila u Zagreb (šmrc), radni tjedan je počeo punom parom, a melankolično poslijepodne liječim božićnim pjesmama i ostacima čokolade koje smo jučer donijeli iz Opatije, sa uvijek slatkog Festivala čokolade
Mislim da je taman dobro vrijeme da se počnemo dogovarati za onaj koji nam slijedi idućeg prosinca za sve koji su htjeli, a nisu mogli doći ovaj vikend pa da dogovorimo jedan veliki predbožićni-čoko-blogo-vikend. Zar to ne bi bilo sjajno?!

SHARE:

Sunday, December 6, 2015

It's beginning to look a lot like Christmas

U Zagreb je prošlog vikenda došao advent i s njim i božićni duh, ali meni je nešto nedostajalo...Pa sam se ovaj vikend zaputila u Rijeku, u posjetoj mojoj jedinoj, ali svejedno najdražoj sestri, Mariju i Fridi.

Kako je izgledao moj put i moj boravak možete saznati u crticama koje slijede :)
SHARE:
© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig