Wednesday, January 6, 2016

A što s blogom u Novoj godini?


Između montiranja novog videa za Youtube na kojem od Božića nisam stigla objaviti ništa novog, razrađivanja par novih postova, beskonačnog editiranja fotografija i gunđanja oko kiše koja evo već četvrti dan zaredom ne prestaje, palo mi je na pamet kako još nigdje nisam spomenula ništa o blogu u 2016-oj godini.

A mislim da sad već svi znaju (doslovno od roditelja pa nadalje) koliko sam vremena i rada uložila u ovaj svoj kutak kroz par godina pa mislim da stvarno nije fer da se na njega ne osvrnem pogotovo jer Smile, Snap, Sparkle spada u kategoriju onih sjajnih odluka za kojima nikad, ni u najtežim trenucima bloganja nisam požalila. 
Bože moj, postojali su dani kad sam imala dojam da živim i dišem samo za blog, dani kad ne bi došla na predavanje jer bi mi bilo važnije objaviti novi post, dani kad bi se natjerala izaći iz stana samo jer bi znala da ću se vratiti sa hrpom novih fotki i tako…sve te sitnice koje čine naš blogerski život posebnim.

2015-a je bila godina velikih preokreta i promjena, koji su svi redom bili jako promišljeni i nisu se dogodili preko noći. 
Zatvorila sam poglavlje modnog bloga jer sam shvatila da me to više nimalo ne ispunjava ni veseli i da bi definitivno rađe ja bila ta koja fotka nekog od blogera za style postove (ako vas ima, pogotovo ekipo u Rijeci, javite se) nego da svakodnevno objavljujem fotke same sebe. Zatim sam prekinula apsolutno sva sponzorstva koja sam imala na blogu jer, budimo realni, nisu to bile bogznakakve prilike, a odjeću si ionako oduvijek sama kupujem i uživam u tome, a nikad nisam htjela da mi se glavna motivacija svede na free krpice. 

I ni u jednom trenutku nisam požalila.

A u kojem smjeru plovi ovaj broj u Novoj godini?

Za početak, u jednom puno opuštenijem.
Prije mi je bilo nezamislivo ne objaviti post gotovo svaki dan, što me nakon nekog vremena u potpunosti iscijedilo i odmaknulo od nekih stvari koje su mi i važnije od bloga, kao na primjer ‘Plišanaca’ zbog čega me srce boli. Oni su ti koji traže svakodnevni angažman jer takav tip projekta naprosto umire ako ga se par dana zapusti, pogotovo kad (još) nije u fazi velikog projekta za kojeg zna i u kojem sudjeluje puno ljudi (jedan od snova).
Tako da od 01.01. namjeravam malo blog baciti s trona i objavljivati par puta tjedno. Poznavajući mene, to će na kraju biti 6 od 7 dana u tjednu i sva ova priča će pasti u vodu, ali dobro…što bude. 

Zatim, biti će više priče. Puno više.
Češće ću pisati o filmovima, ne samo o onima u kojima sam uživala već i u onima koji su me razočarali. 
Također ću pisati i o knjigama jer obožavam čitati, a veći angažman po tom pitanju mi je i jedna od novogodišnjih odluka o kojima ste ponešto mogli pročitati u prošlom postu.
Nakon sto godina ću vratiti i ‘New in’ postove jer me zapravo vesele, a i volim vam pokazati što sam si sve novog nabavila - od stvari za stan, preko odjeće i obuće do beauty sitnica.

Truditi ću se da sa svakim postom fotografije budu još bolje, da vas svako malo vodim na neko novo mjesto, nastaviti ću blebetati o svom životu i stvarima koje me svakodnevno okružuju, voditi ću vas na sva snimanja i avanture koje slijede, biti ćete prvi koji će vidjeti kako ‘Plišanci’ postaju dokumentarni serijal i uza sve to ću se truditi da Youtube kanal ne zjapi prazan i da vas barem jednom tjedno tamo dočeka novi video.

Ima tu još svega i svačega, ali ne bi bila fora da odmah otkrijem baš sve karte, jel da? Neke stvari je zabavnije otkrivati u hodu pa ću, s tim na umu, ovaj post privesti kraju. 

Hvala vam još jednom na pažnji, čitanju, gledanju, pisanju i stalnom vraćanju na ovaj moj kutak, to mi neopisivo mnogo znači. Nadam se da vas u narednih 366 dana ničim neću razočarati i da ćete samo još više uživati i zabavljati se čitajući sve što slijedi.

Joooj da, pa skoro sam zaboravila!
Ove godine si želim novi dizajn, jako jako jako si to želim i nadam se da će se ostvariti.

Eto, sad vas konačno puštam na miru. 
Puse svima i sretno sa svima što ste si zacrtali u ovoj godini!

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM / YOUTUBE / TUMBLR
SHARE:

12 comments

 1. Jedva čekam nove sadržaje :) Sve me interesuje i vidim da ću uživati u svakom. Kao i što stalno govorimo, blog ne treba siliti, prirodno je da se neke stvari menjaju i biti veran sebi. Kome treba još jedna obaveza u životu ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Puno ti hvala :) I u potpunosti se slažem s tobom, blog treba biti užitak, a nikako obaveza :)

   Delete
 2. ja se veselim novom smjeru pa kuda nas god odveo sigurna sam da će biti jako zanimljivo i posebno...i drago mi je što ćemo imati priliku vidjeti nove projekte i sve vezano uz njih.

  ReplyDelete
 3. ooo bas se radujem novim sadrzajima :)

  ReplyDelete
 4. Sve sam ti rekla u onom jednom mailu...samo naprijed sa zacrtanim promjenama. :)) A uopće neću govoriti koliko sam znatiželja čega će svega novog tu biti...još dodaj i pokoji Mattie & Mo post i ja ću kampirati ovdje. :D I da, veselim se i novim Youtube videima. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Znam, znam <3 I hvala ti, ali nažalost ti moram odmah reći da se Mattie & Mo više neće pojavljivati ovdje, naprosto nemam ni minute vremena da im se kvalitetno posvetim :(

   Delete
 5. Radujem se svemu sto ces objavljivati u buducnosti i zelim ti mnogo uspjeha. ❤

  ReplyDelete
 6. nama preostaje samo cekati sve te zanimljive nove svari :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nadam se da će biti zanimljive haha :D

   Delete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig