Sunday, May 1, 2016

Little things I'm grateful for #6


* Rearranging things in your apartment to shake things up a bit

* New plants

* Hearing great news after a really hard week

* Pancakes

* Sia's 'This is acting' album

* Love and support when you least expect it

* Catching up on the latest season of 'Castle'

* Getting rid of the things you no longer need

* Hot shower

* Running with Frida

* Great book + a cup of hot chocolate + a fluffy blanket

* Homeware shopping

* Taking some time off for yourself

* Red lipstick all day long, even though you work from home

* Falling asleep like a baby and not having nightmares

* Eros Ramazzotti's voice

Go on, continue the list, add all those little things that made your week better! :)

SHARE:

10 comments

 1. E ja ne mogu vjerovati da vidim ovo!! Koliko god se ja uvijek smijem tome sta je Eros uvijek na rotaciji u svakom restoranu, svako lito u Dalmaciji, ja bas volim Erosa i njegov glas je... MMmmmm! :)
  Palacinke, dobra knjiga, malo vremena za sebe i Sia... Uf! Kombinacija iz snova! Male stvari cine zivot najlipsim... Saljem ti puno pusa i nadam se da ce ti ovaj tjedan biti bolji.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joooj ja ti Erosa obožavam ko ona najgora klinka haha I ta ljubav traje već godinama :) I ja tebi šaljem puno pusa, uživaj u novom tjednu i mjesecu! :)

   Delete
 2. New plants, hm, da, skoro svaki dan dovučem nešto novo :) Juče sam se baš otarasila goooomile nepotrebnih stvari i nema boljeg osećaja. Uživam u ovim tvojim "malim stvarima" jer se u mnogima i sama prepoznam, a istovremeno me navode da cenim ono koje imam ovde i sada :) Dobra ti je ideja za crveni ruž. Mi koji ne radimo u kancelariji bismo mogli dane da provedemo u pidžami i slično, a zapravo, motivacija i produktivnost se jako menjanju kada nosimo nešto što bismo negde van kuće :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bome i ja u zadnje vrijeme stalno dovlačim neke nove biljke i sitnice, da barem imam nekakav vrt ili terasu pa da u svemu tome mogu apsolutno uživati! :) Ja sam prije stalno radila doma u najgoroj odjeći za po doma ili u pidžami i onda sam shvatila da me to grozno demotivira pa sam totalno promijenila ploču. I nedavno sam dodala i crveni ruž jer ionako bez njega ne izlazim iz stana, a s njim se uvijek osjećam jako dobro! Preporučam svakako! :)

   Delete
 3. Ja se isto danas družim s knjigom i dekicom, pošto je i ovdje kiša i hladno:) Možda bi se i ja trebala uhvatiti čišćenja, uvijek je dobro očistiti sve, posložiti stvari, a mene uvijek nekako početak novoga mjeseca oraspoloži.

  volim i ja Erosa, taj njegov glas je čisto smirenje...Samuele Berslani mi je isto jedan od favorita.

  Crveni ruž je uvijek dobra ideja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Baš šteta što je ružno vrijeme pokvarilo vikend, nadam se da će ova kiša i hladnoća ubrzo nestati, već mi stvarno idu na živce...

   Delete
  2. je, malo se odužilo, meni za vikend nije smetalo jer sam se ionako nakanila zavući ispod deke, ali sada je već radni tjedan i vrijeme je da dobijemo malo sunca, zar ne?

   Delete
 4. Sia's album. Yes. What a star she is :)

  Corinne x
  www.skinnedcartree.com

  ReplyDelete
 5. Joj, dragi Eros... iako ga već godinama ne pratim u smislu diskografije, onih 8000 starih albuma ne zaboravljam i ne mogu vjerovati da riječi pjesama samo krenu izlaziti iz mene kada god čujem neku pjesmu... :)

  Meni je ovaj mjesec emotivmno bio baš mali vrtuljak ali mi je drago što sam se na kraju vratila "in a good place" u kojemu shvatiš da su male stvari ono lijepo i veliko u životu a ostalo... ako dođe-super, a ako ne - ma koga briga!

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig