Sunday, May 15, 2016

Little things I'm grateful for #7


* Long talks with my mom.

* Fresh mint tea.

* Spending an entire afternoon in bed, reading a great book.

* Random silly conversations with bunch of different people while walking Frida.

* Pizza night.

* I never thought I'd say this but...workout.

* Tomatoes. In every meal, with every meal.

* Remembering awesome bands you listened back in high school and uni, like Linkin Park and System of a down.

* Doing simple yet cool DIY projects with your boyfriend.

* Not having to wake up early in the morning.

* The sound of rain even though you can't wait for the sun.

* Clean house, clean mind.

* Being able to spend all of my time doing things I love. This one is priceless.

Now it's your turn...what would you like to add to the list?

Follow

SHARE:

14 comments

 1. System of a Down su mi obiljezili zivot, jos uvijek poludim na Toxicity! :)
  Nana mint caj mi je odavno moj "go-to" topli napitak a workout mi je najbolji stress relief, tri puta tjedno i ja sam ko druga zena. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I na mene Toxicity još uvijek tako djeluje, nema pomoći :)

   Delete
 2. work out...oooo:) to je neka nova stavka:). Ja volim vježbati, ali na svoj način pa zato i ne volim pričati o tome...danas svi to shvaćaju malo preozbiljno i natjecateljski...po meni vježbanje može biti i šetnja i kućanski poslovi. U stvari vjerujem da je neka vrsta tjelesne aktivnosti potrebna svakome, ali svaki je organizam poseban i drukčiji pa sve to treba sebi prilagoditi. Najbitnije je da se mi dobro osjećamo kada vježbamo.

  Predivan mi je ovaj tvoj popis...nekada zaista i zaboravimo koliko tih nekih dragocjenih trenutaka imamo...stvarno nekad treba zastati i napisati na čemu smo zahvalni jer kada smo svjesni tih nekih malih stvari, onda bolje može vidjeti u kojem smjeru trebamo ići.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Daaa, skroz nova stavka, ali ništa suludo ni prezahtjevno nije u pitanju niti nedajbože teretana (nikad neću biti taj tip osobe) međutim sam slučajno počela s nekakvim vježbicama da se ujutro lakše pokrenem i odjednom je želja počela dolaziti sama od sebe. Slažem se da je svaki organizam poseban i da nam nikako ne mogu (i ne trebaju) pasati iste stvari, mislim da je najvažnije da smo mi sretni i zadovoljni, a ne da se silimo na neki brutalni workout jer je eto razvikan ili to sad svi rade ili ona klasika - jer stiže ljeto. Ja sam donedavno bila sasvim zadovoljna sa dugačkim šetnjama i trčanjima s Fridom, sad su mi se počele sviđati još neke stvari, a tko kaže da mi za mjesec dana i to neće dosaditi :)

   Delete
 3. YES to # 3 - one of my favorite things to do; especially on cold, rainy days! And workouts? I totally agree! The are something to be totally grateful for - and leave you feeling amazing!

  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Definitely, reading in bed on a cold day is the best possible thing! :)

   Delete
 4. shopping and coffee, preferably at the same time, I love walking round the town starbucks in town, even just window shopping. Love it! :)

  Erin || MakeErinOver

  ReplyDelete
 5. I'm grateful for having the next week off work!

  Corinne x
  www.skinnedcartree.com

  ReplyDelete
 6. Čitam listu i kod 90% stavki sam pomislila "i ja, i ja" :D Od paradajza, do beskrajnih razgovora sa mamom, preko svega ostalog. Glupo mi je i da izdvajam nešto jer bi zapravo copy/paste objasnio sve :D Drago mi je da uživaš u vežbanju. Hteli mi to da priznamo ili ne, ipak se čovek sto puta bolje oseća kad je aktivan, a bar su mogućnosti neograničene pa zaista svako može da se pronađe u nečemu ;)

  ReplyDelete
 7. Ahh what a great list. We all too often forget to stop and take a moment to be grateful for the small things in life that keep us happy! I'd add waking up to the sound of birds singing outside my window, road trips with good music and car snacks and having a little cry because of an emotional book or movie.

  Great post!

  Gemma
  Faded Windmills

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks a lot, Gemma! I love waking up to the sound of birds singing, that's actually one of my favourite things about spring :)

   Delete
 8. Pa drago mi je da si i ti krenula malo vježbati... nevjerojatno je koliko mi je nekada bilo mrsko a sada ne mogu zamisliti dan bez tih svojih pola sata. Niša ludo, ali baš mi paše te se neopisivo bolje osjećam. Još da malo pripazim na hranu... ali opet, nemam problem as kilama niti sam profesionalac stoga, život je prekratak da se odreklem Milke Oreo i Pizze! :)

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig