Saturday, September 3, 2016

Weekend vibes (4)


Enjoying summer while it still lasts.
Long walks in the nature.
A lot of writing and reading.
Me time.
Wandering around town.
Some good old shopping.
Tiramisu ice-cream.
Organizing the closet.
Let's go to the movies!
Nutella pancakes.
Loud music.
Planning new posts.

What are your plans for the weekend?

Follow

SHARE:

8 comments

 1. kako je sladak taj pasonja:) Predivna slika! Zaljubila sam se u te okice.

  Ja za vikend nemam posebnih planova, ali ovi tvoji zapisi su mi se pokazali kao dobri prijedlozi. Nisam bila u kino sto godina, nikako da dođe neki film koji mi se sviđa (nisam favorit akcijskih) dovoljno da platim ulaznicu za kino. Večeras idem s prijateljicom za kavu, a u međuvremenu....ponešto crtanja, ponešto bloga i nadam se i malo čitanja:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti, baš je bio presmiješan :)

   Nisam ni ja dugo bila u kinu, također mi filmovi nisu bili po guštu, ali mislim da ću ovih dana otići baciti pogled na novu Bridget Jones, ne mogu si pomoći :) I baš ti fino opuštajuće zvuči vikend, uživaj! :)

   Delete
  2. joj, vikend mi je neslavno propao kada smo i ja i muž dobili neki grozni virus, sreća pa je kratko trajalo, ali bilo je kao prava gripa, čini mi se da sam tjednima bila u krevetu ha ha...ali sve je dobro što se dobro završi:)

   Delete
  3. Ajme pa grozno, ali drago mi je čuti da ste sad puno bolje i da je sve kratko trajalo! Nadam se da je tjedan krenuo u boljem tonu! :D

   Delete
 2. Tiramisu ice cream and nutella pancakes sound so dreamy! We've had an arts festival on in my city this weekend so I've been to that!
  Amy xx
  www.callmeamy.co.uk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arts festival sounds awesome, hope you've had a great time! xx

   Delete
 3. Ovo malo prasence je toliko slatko da se već vidim kako se s njime valjam po plaži! Presladak je! Meni je ovaj vikend bio prošao u slavljeničkom tonu, a jučer nam je otišao nekakav remen na autu pa smo se dimili ko' ludi... sve u svemu, umorila sam se i drago mi je da je iza mene! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha užasno je sladak, odvalila sam kad sam ga vidjela kako se lijeno valja po plaži :D Uff nadam se da je s autom sad sve u redu, grozno je kad tako nešto iznenada pokvari sav vikend!

   Delete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig