Friday, March 10, 2017

Style Diary: Paklenica National Park


Upon our arrival in ZADAR, one of the things we decided to do while we were staying there was to drive somewhere outside of the city because both of us can't stay in one place for a long time (more than two days to be precise haha) plus we love to explore everything in our surroundings. I immediatelly suggested PAKLENICA NATIONAL PARK because the last time I visited it was probably 15 years ago (shame on me) and yet I adore spending time in nature. The plan was made within minutes.

Pull & Bear sweater + t-shirt
Celine sunglasses
Mango jacket
H&M jeans
Vans sneakers
Swarovski necklace


Follow

SHARE:

16 comments

  1. These are such lovely photos, looks like a beautiful place to spend a day!
    Amy xx
    www.callmeamy.co.uk

    ReplyDelete
  2. I just love how good you look on each photo! You are extremely photogenic! Love, pugs and kisses! Iga http://www.igaberry.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww thank you so much for these kind words! xx

      Delete
  3. i ja obožavam prirodu...baš sam jutros bila u jednoj brzinskoj šetnji brdom:). Priroda je divna inspiracija, a možda čak spada i pod kategoriju nužnoga odmora. Svakako nam u današnje vrijeme taj boravak u prirodi odlično dođe.

    Meni se ti planovi koji nastanu u nekoliko minuta čine i najbolji. Takvi spontani izlet često ispadnu super...sigurna sam da je bilo zanimljivo istraživati Paklenicu.

    Fotografije su predivne i ti fantastično izgledaš, a ovoga puta me posebno oduševila ta majica- enjoy the little things.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šetnja brdom mi zvuči kao sjajan početak dana :) Mene priroda opusti u roku od par minuta i što idem starija, sve više bolim boraviti među zelenilom, pogotovo nakon stalne gradske jurnjave koja nam je svima svakodnevica htjeli - ne htjeli.
      Stvarno nam je bilo lijepo, ali bit će još ljepše kad se priroda malo probudi i čim se sve zazeleni, to mi je jedino falilo na ovom izletu, ali budemo ga kad-tad ponovili :D

      Puno ti hvala, u majicu sam se zaljubila na prvi pogled i to sam je ulovila za 15kn u Pull&Bear-u na sniženju iako mi je odmah bilo jasno da se radi o jednom od onih komada koji su nakon pet pranja zreli za čišćenje poda :) Ali nisam mogla odoljeti natpisu!

      Delete
    2. da, natpis je divan:)...a što se tiče krpi, većina majica je danas takva, što se može, barem nam krpa za pod ne nedostaje ha ha ha ha.

      Delete
    3. Haha bome si dobro rekla, zato ja više za t-shirt ne dam poviše 50ak kuna kad u startu znam koliko će trajati...nažalost.

      Delete
  4. What a brilliant park - so perfect for taking pictures! I love the peacefulness of the surroundings here - so beautiful!

    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Glad to hear that you liked it, we really had a great time! xx

      Delete
  5. Lovely photos and amazing place :)

    ReplyDelete
  6. These photos are so beautiful and this place looks very nice
    Have a nice weekend
    Best

    ReplyDelete
  7. Sjajne fotografije <3 Čini mi se da su malo drugačije od ostalih, ali mi se veoma dopadaju, a ti si procvetala još pre nego što nam je stiglo proleće.

    ReplyDelete
  8. Ne više od dva dana na jednom mestu - kako mi je poznat taj osećaj :D :D Stvarno uvek i svuda ima opcija za obilazak i promene sredine. Uvek potenciram to kako nije bitna ni razdaljina ni neki posebni uslovi da bi se mrdnulo negde. To mesto je kao neka začara šuma. Zaista, kao da si ušla u neki izmišjeni svet. O tvojoj lepoti i energiji kojom zračiš bolje da ne kažem ništa jer slike sve govore ;) <3

    ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig