Friday, June 30, 2017

Geography of Tenderness - Episode 01: Branka & Tresirep


Znaam, znaam da kasnim sa svime, ali oprostiti ćete mi - bolje ikad nego nikad!
Prva epizoda Plišanaca (mi ih tako zovemo iz dragosti, serijal se inače zove 'Geography of Tenderness') ugledala je svijetlo dana prije koji tjedan i neopisivo sam sretna zbog toga.

Ako ste kojim slučajem propustili pogledati prvu epizodu, nema brige jer podsjetnik je tu! Klik na LINK i ako vam se svidi filmić, pretplatite se na kanal (ako vam se stvarnooo svidi, možete nam dati i thumbs up na kojeg ja uvijek zaboravim) i onda odsad nadalje nećete više propustiti nijedan :)


Veliko HVALA divnoj Branki koja je odlučila sa svima vama podijeliti priču o svom najdražem Tresirepu i odrastanju u Šibeniku, puno Plišanaca još stoji u montaži i čeka trenutak kada će vam se predstaviti (mislila sam da ću uspijevati svaka dva tjedna objavljivati novi filmić, ali stalne obaveze mi ne dopuštaju da montiram onoliko koliko sam mislila da ću moći) i naprosto jedva čekam da ih podijelim sa svima.


A ukoliko netko od vas, dragi moji, također ima svoju omiljenu igračku + sviđa joj/mu se projekt + želi podijeliti svoju priču = slobodno mi se javite jer novih Plišanaca nikad dosta. Idemo vidjeti koliko nas se može skupiti i sa kojih sve krajeva svijeta.


Pratimo se i na ostalim kanalima:
SHARE:

2 comments

  1. Ja sam već vidjela ovu prvu epizodu i oduševljena sam.

    ReplyDelete
  2. I watched it and it was awesome!
    Omg Matea you should see my cousins TROLLS collection, he has almost 200 and he loves them so much! I'll send you a picture as soon as I can on Instagram!!!


    http://www.lo-89.com

    ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig