Monday, January 1, 2018

Prvi outfit post u Novoj godini


Pa dragi moji, od srca vam želim fantastičnu Novu godinu! 
Nadam se da ste mi se jučer dobro zabavili i da su vam generalno ovi blagdani prošli u jednoj posebno veseloj i dragoj atmosferi te da ste napunili baterije za novo poglavlje koje je upravo krenulo.

U prvotnom planu za veliki 01.01. nije stajao outfit post već jedno standardno blebetanje o mojoj omiljenoj temi - kako se nastaviti boriti za ostvarenje svojih želja i ciljeva u Novoj, ali rekoh bit će vremena za 'ozbiljnu' priču (hint: vratite se natrag u srijedu navečer po dozu inspiracije).

U skladu s tim nastavljamo u casual modnom tonu jer kad već svi danima (ahem, tjednima) pričaju i pišu samo o novogodišnjim odlukama, mi na Smile, Snap, Sparkle-u ćemo po dobrom starom običaju obilježiti ovaj novi početak sa opuštenim outfit postom. 

Neki bi rekli da samo tražim izliku da s vama podijelim oduševljenje ovim Mango rozim džemperićem kojeg već jedno dva mjeseca ne skidam sa sebe, ali što da kažem - em je prljavo rozi, em je pun sitnih šljokica (!!), em je cozy ko dekica - bolje ne može. A tek torbica...


Mango sweater / Levi's jeans / Nohaa bag / Swarovski necklace + rings / Mjus boots

Follow

SHARE:

2 comments

 1. Prljavo roza mi je omiljena nijansa roze, a ovaj mi se džemper strašno sviđa. Kombinacija je predivna, savršena za ležeran ulazak u novu. Ja sam nekako preskočila priču oko novogodišnjih odluka, mada u principu mislim da je praksa razmišljanja o prošloj godini i donošenja novih odluka potencijalno odlična stvar. Ima još vremena kažem sebi, mogu cijeli ovaj mjesec mozgati o tome. Samo polako:).

  Vratila sam se i bloganju pa je i to nešto čemu se mogu veseliti u novoj godini. Kad smo kod teme novogodišnjih odluka, nedavno sam našla neki plan učenja jezika na kojem je pisalo da planiram do 2020. naučiti ruski i to je zapravo bilo jako realno planiranje (mislim da sam to napisala još dok sam bila na fakultetu). Puno ljudi se obeshrabri jer planiraju nerealno, a zapravo kada se trudimo oko nečega, sve se zna i samo posložiti tako da konačno pronađemo vremena za sve te hobije ili projekte kojima smo se uvijek htjeli posvetiti. Sada kada razmišljam o tome, ne znam zašto me prije (a često i sada) uvijek hvatala ta neka panika da nešto neću stići. Nije se ni Rim preko noći izgradio.

  ReplyDelete
 2. Prepreslatka i uvijek tako cool! :) Super je dzemperic i bas mi je drago da si postala novi outfit!
  Sretna ti Nova, neka bude najbolja do sad!

  https://lartoffashion.com/new-years-resolutions/

  ReplyDelete

Thank you so much for all your lovely comments :)

© Smile, Snap, Sparkle.. All rights reserved.
Blogger Designs by pipdig